Διαθέσιμο το πρώτο trailer του Jack Ryan: Shadow Recruit

Γράφει ο Πέτρος Θεοδωρίδης Μπορεί οι πληροφορίες για την ταινία να ξεκίνησαν να δίνονται με το σταγονόμετρο αλλά η Paramount Pictures σήμερα έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα...

Γράφει ο Πέτρος Θεοδωρίδης

Μπορεί οι πληροφορίες για την ταινία να ξεκίνησαν να δίνονται με το σταγονόμετρο αλλά η Paramount Pictures σήμερα έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του αναμενόμενου Jack Ryan: Shadow Recruit και συγχωρέστε με αλλά ο σημαντικότερος λόγος που περιμένουμε αυτήν την ταινία είναι ο σκηνοθέτης Kenneth Branagh.

Η ταινία, βασίζεται στο φανταστικό χαρακτήρα Jack Ryan, που δημιούργησε ο νοβελίστας Tom Clancy. Ταυτόχρονα, είναι η πέμπτη κινηματογραφική ταινία στη σειρά που βασίζεται σε αυτόν το χαρακτήρα και από ότι γνωρίζουμε, ξεφεύγει κατά πολύ από τις προηγούμενες. Αρχικά, η ταινία είχα προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2013 αλλά τελικά μεταφέρθηκε στις 25 Δεκεμβρίου. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έχουμε τον Chris Pine ενώ το cast περιλαμβάνει και δυνατά ονόματα όπως ο Kevin Costner και η Keira Knightely ενώ τη μουσική ανέλαβε ο Patrick Doyle που έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με το μεγάλο σαιξπηρικό ηθοποιό σκηνοθέτη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ