Η Emma Watson επιστρέφει με νέα καμπάνια για την ισότητα των δύο φύλων.

Και εμείς την αγαπάμε ακόμη περισσότερο...

 

«Είναι 2015 και οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης, να παραμένουν αντικειμενικοποιημένες και να βυθίζονται στη σιωπή.»
Emma Watson

H 25χρονη μόλις ηθοποιός, συνεχίζει τη σημαντική της προσπάθεια, μετά την επιτυχημένη της καμπάνια για την ισότητα των δύο φύλων, με το όνομα “HeforShe”.

Αυτή τη φορά στρέφει το βλέμμα της και τον προβληματισμό της προς την ανισότητα που επικρατεί στον κόσμο της βιομηχανίας της μόδας. Στόχος της νέας καμπάνιας είναι η εμψύχωση της γυναικείας παρουσίας στον κόσμο της μόδας και η εξάλειψη της κυριαρχίας του σεξισμού.

Για την κίνηση της αυτή έχει την υποστήριξη και του παγκοσμίου φήμης περιοδικού μόδας «Vogue». Παράλληλα, δίπλα της στέκονται διάσημα ονόματα σχεδιαστών όπως η Stella McCartney, την οποία βλέπουμε στο σχετικό βίντεο. Και φυσικά στήριξη βρίσκει και σε εμάς.
Η Εmma ελπίζει για την αλλαγή και πιστεύει πως ήδη έχουν σημειωθεί σημαντικά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Υπάρχει όμως ακόμη ρατσισμός και σεξισμός σε ανησυχητικές ποσότητες.

Αξίζει να αναφερθεί το γελοίο γεγονός των απειλών που δέχτηκε η Emma Watson όταν ξεκίνησε να μιλάει για τα δικαιώματα του γυναικείου φύλου. Την ίδια μέρα ακριβώς που ξεκίνησε την πρώτης της καμπάνια, πέρσι τον Σεπτέμβριο, κάποια «ευσυνείδητα» άτομα ξεκίνησαν να την απειλούν πως θα βγάλουν στα διεθνή μέσα, γυμνές φωτογραφίες της.
Κάτι τέτοιο πείσμωσε ακόμη περισσότερο την ίδια υποστηρίζοντας πως «Αυτός ακριβός είναι ο λόγος που πρέπει να συνεχίζω να το κάνω!» Και έχει απόλυτο δίκαιο.

Ακολουθεί το βίντεο της καμπάνιας με τον τίτλο «Emma Watson: Fashion on Gender Equality», όπου βλέπουμε την ίδια και τους συνομιλητές της, σε μαύρο, σκοτεινό φόντο, όπως ακριβώς και το θέμα που πραγματεύεται.

Παρασκευή Γιουβανάκη

Το διόλου αθώο αλλά παθιασμένο φλερτ της με την 7η Τέχνη, ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία... Με τα χρόνια, αφού είδε πως δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο, πήρε την απόφαση να σπουδάσει Κινηματογράφο. Όσον αφορά λοιπόν τον κινηματογράφο, δηλώνει βαθιά θρησκευόμενη! Καλές προβολές!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ