Ο Μέμος Μπεγνής στο Hollywood

...

Γράφει ο Άγγελος Ανδρέου

Θυμάστε το πρωταπριλιάτικο αστείο του Reel.gr με τον Anthem Moss που θα έπαιζε στο Interstellar;  Ε, κοιτάξτε σήμερα τι μέρα είναι. Πάντως όχι πρωταπριλιά. Άρα αυτό που διαβάζετε είναι αλήθεια. Ο Μέμος Μπεγνής θα συμμετάσχει στην ταινία Million Dollar Date, μαζί με Tom Sizemore, Eva Mendez και ίσως και Robert DeNiro! Το cast δεν έχει κλείσει ακόμα, ωστόσο η συμμετοχή του έλληνα ηθοποιού είναι σίγουρη.

Εξάλλου, το επιβεβαίωσε και ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ειδησεογραφικό portal newpost.gr, λέγοντας:  «Η πρόταση μου έγινε πριν δύο εβδομάδες. Φυσικά την αποδέχθηκα μετά χαράς. Πρόκειται για μία ταινία που θα διηγείται τη ζωή του Γιάννη Σαχτούρα, του πολυεκατομμυριούχου δημιουργού του καφέ Organo Gold. Ένας άνθρωπος της βιοπάλης που έγινε πλούσιος στην Αμερική μέσω της πρωτότυπης επιχείρησής του. Εγώ θα τον ενσαρκώσω στην ηλικία των 30 ετών, ενώ ο Tom Sizemore θα είναι εκείνος που θα τον υποδυθεί σε μεγαλύτερη ηλικία. Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει και η Eva Mendes, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο στο Los Angeles».

Ο ίδιος αναφέρει πως ποτέ δε σκέφτηκε μια καριέρα στο Hollywood αλλά δεν μπορούσε να πει και όχι στην ευκαιρία που του δόθηκε. Για τους δύσπιστους, μπείτε στο site της ταινίας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ