Ο «Μικρός Πρίγκιπας» επιστρέφει.

To μικρό, ξανθό αγοράκι, που έχει κλέψει τις καρδιές όλων μας.

Η μεγάλη οθόνη υποδέχεται ένα ακόμη έργο που γεννήθηκε από μελάνι και γεμίζει τις σελίδες ενός βιβλίου.
Η ιστορία του «Μικρού Πρίγκιπα», γραμμένη αριστουργηματικά από τον Αντουάν ντε Σεντ Εξιπερί που έχει κλέψει τις καρδιές ολόκληρου του πλανήτη Γη, βρίσκει μία θέση και στη μεγάλη οθόνη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Mark Osborne, που σκηνοθέτησε και το«Kung Fu Panda».
Μια γλυκόπικρη ιστορία γνωστή σε όλους και έχει μεγαλώσει πολλές γενιές, δύσκολα αφήνει ασυγκίνητο και δίχως προβληματισμό κάποιον αναγνώστη (και μετέπειτα, κάποιον θεατή).

Ένας συνδυασμός computer animation αλλά και της μοναδικής χειροποίητης stop motion τεχνικής χαρακτηρίζουν την μεταφορά του στον κινηματογράφο. Στους ήρωες του δημιουργήματος χαρίζουν τις φωνές τους αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί όπως η Marion Cotillard, η Rachel McAdams, η μικρούλα Mackenzie Foy και ο (πανταχού παρών) James Franco, ενώ το soundtrack της ταινίας υπογράφει ο Hans Zimmer. Στοιχείο που μας δημιουργεί το λιγότερο, μεγάλες προσδοκίες.

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο πανί, τον περασμένο Μάιο στις Κάννες.
Στην Ελλάδα τον περιμένουμε από το νέο έτος και προς το καλοκαίρι…

Ακολουθούν δύο μαγευτικά trailer:

Παρασκευή Γιουβανάκη

Το διόλου αθώο αλλά παθιασμένο φλερτ της με την 7η Τέχνη, ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία... Με τα χρόνια, αφού είδε πως δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο, πήρε την απόφαση να σπουδάσει Κινηματογράφο. Όσον αφορά λοιπόν τον κινηματογράφο, δηλώνει βαθιά θρησκευόμενη! Καλές προβολές!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ