Ο “stormtrooper” John Boyega θα πρωταγωνιστήσει στο Pacific Rim 2

Συμμετοχή σε ένα ακόμα sci-fi σύμπαν

Ο John Boyega, μετά την εμφάνιση του στο “Star Wars: The Force Awakens”, βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν. Όπως ανακοινώθηκε, ο 24χρονος Λονδρέζος θα πρωταγωνιστήσει στο sequel του “Pacific Rim”, υποδυόμενος το γιο του χαρακτήρα του Idris Elba από την πρώτη ταινία.

Η περιπέτεια δράσης που βασίζεται σε ένα κόσμο- δημιούργημα των Guillermo del Toro και Travis Beacham, θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2017 με τον ολοκληρωμένο τίτλο “Pacific Rim: Maelstrom”. Σκηνοθέτης θα είναι ο Steven S. DeKnight.

Το πρώτο “Pacific Rim”, σκηνοθετημένο από τον Del Toro, βγήκε το 2013. Το τότε καστ συμπεριελάμβανε τους Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi και Ron Perlman (παραμένει άγνωστο αν θα συμμετέχουν και στη δεύτερη ταινία) και έκανε εισπράξεις 411 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, ενώ κόστισε 190.

Ο del Toro, ο οποίος παραμένει ως παραγωγός στο franchise, δήλωσε περήφανος και χαρούμενος με την προσθήκη του Boyega: «Το σύμπαν του “Pacific Rim” θα ενισχυθεί με αυτόν ως πρωταγωνιστή, καθώς συνεχίζει να είναι ένας πολυπολιτισμικός, πολυεπίπεδος κόσμος», είπε ο Del Toro και πρόσθεσε, «δε θα μπορούσα να σκεφτώ κάποιον καταλληλότερο για τη δουλειά».

Ο Boyega αυτήν την εποχή βρίσκεται στα γυρίσματα του επόμενου “Star Wars”, όπου θα ανακτά το ρόλο του ως stormtrooper Finn. Επιπλέον, θα πρωταγωνιστήσει στο “The Circle”, δίπλα σε Tom Hanks και Emma Watson και στο “Watership Down”, με τους James McAvoy και Sir Ben Kingsley. Του χρόνου σχεδιάζει να αφήσει τη μεγάλη οθόνη για το θεατρικό σανίδι και την παράσταση “Woyzeck” στο Λονδίνο.

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ