Πρώτο trailer για το μυστηριώδες «10 Cloverfield Lane»

Ο συνεχιστής (;) του πολύ επιτυχημένου "Cloverfield"

«Μην ανοίξεις την πόρτα!!»

Η Paramount κυκλοφόρησε ένα μυστηριώδες νέο τρέιλερ για μια ταινία που λέγεται «10 Cloverfield Lane», η οποία λέγεται ότι συνδέεται με την ταινία «Cloverfield» του 2008.

Ο JJ Abrams βρίσκεται στην παραγωγή αυτής της καινούριας ταινίας (όπως και στο original «Cloverfield«), η οποία αρχικά ονομαζόταν «Valencia» και πληροφορηθήκαμε ότι είναι «συγγενής εξ αίματος» με το «Cloverfield«, μιας και τα περιστατικά των δύο ταινιών λαμβάνουν χώρα στο ίδιο σύμπαν – πιθανότατα και την ίδια χρονική περίοδο.

Η Mary Elizabeth Winstead πρωταγωνιστεί στο ρόλο μιας γυναίκας η οποία ξυπνάει σε ένα υπόγειο κελάρι/καταφύγιο μετά από ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα και πολύ φοβάται ότι την έχουν απαγάγει. Ο απαγωγέας της, που έχει εμμονή με την ημέρα της κρίσης, την ενημερώνει ότι την έσωσε, μιας κι έγινε μια μεγάλη χημική επίθεση στην επιφάνεια της γης, κι έτσι κατέστησε το έδαφος ακατοίκητο. Η νεαρή γυναίκα δεν ξέρει τι να πιστέψει, αλλά αποφασίζει ότι πρέπει να βγουν έξω, παρά τους πιθανούς κινδύνους που τους περιμένουν.

Κάτι μας λέει πως, όπως και στο «Cloverfield«, να δούμε κάτι εξωγήινο/τέρας ή κάτι τρομακτικό τελοσπάντων, αλλά το μυστήριο δεν θα λυθεί εξ ολοκλήρου – κάτι που έκανε και το «Cloverfield» μια αρκετά καλοφτιαγμένη ταινία.

Δείτε όμως κι εσείς το τρέιλερ παρακάτω και συνάγετε τα δικά σας συμπεράσματα :

CloverfieldlanePoster10imageszbig2

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ