Οι ταινίες του 2011 σε ένα βίντεο

...

Λίγες μέρες έχουν απομείνει μέχρι να τελειώσει άλλη μια κινηματογραφική χρονιά. Το 2011, κινηματογραφικά τουλάχιστον, είχε απ’ όλα: μάγους, εξωγήινους, καουμπόιδες, τέρατα, βρικόλακες, άλογα, ήρωες, πειρατές, Ναζί, έρωτες, γέλιο, δάκρυα, περιπέτεια είναι μόνο ελάχιστα απ’ όσα απολαύσαμε όλο αυτόν τον χρόνο μέσα σε μια σκοτεινή αίθουσα. Όλη αυτή την μαγεία του κινηματογράφου κατάφερε κι έπιασε το παρακάτω βίντεο με ένα υπέροχο μοντάζ των ταινιών του 2011.

«Drive», «Το Δέντρο της Ζωής», «O Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου», «Νύχτα Τρόμου», «50/50», «Tabloid», «Μια Επικίνδυνη Μέθοδος», «The Artist», «Οι Υπηρέτριες» είναι κάποιες από τις 166 ταινίες που δείχνει μέσα σε 8 περίπου λεπτά το βίντεο που ακολουθεί, συνοδευόμενα με τραγούδια από τους Karen O, Yeah Yeah Yeahs, Oasis, Ingrid Michaelson, Elbow και το θέμα της Χέντβιγκ από τον John Williams. Εδώ μπορείς να δεις όλες τις ταινίες που παίζονται στο βίντεο.

Απολαύστε το και να ευχηθούμε το 2012 να είναι ακόμα καλύτερο και ακόμα πιο μαγικό κινηματογραφικά γιατί, ναι, είμαστε ονειροπόλοι και οι ταινίες είναι ο κόσμος μας…

Υ.Γ. Ευχαριστώ τον Γιώργο Δαβίτο για το heads up!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*