Δες μερικά τέλεια σκιτσάκια του δημιουργού Scott Campell

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Όπως ξέρεις εδώ στο Reel.gr, τρέφουμε τεράστια αγάπη για οτιδήποτε έχει να κάνει με posters, εναλλακτικές αφίσες, σχέδια και οτι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σου, αναφορικά, με κινηματογραφικά σκετσάκια, ιδιαίτερα μάλιστα όταν πρόκειται και για ταινίες της φετινής σοδιάς.

Έτσι λοιπόν, μετά την συλλογή μερικών εκ των καλύτερων φετινών, Mondo posters, αλλά και εκείνων τα οποία η αμερικανική Ακαδημία παρήγγειλε για τις ταινίες, που είναι υποψήφιες για το χρυσό αγαλματάκι Καλύτερης Ταινίας, μπορείς παρακάτω να τσεκάρεις την δουλειά ενός αλλου δημιουργού, του Scott Campell, ο οποίος μένοντας πιστός σε μια πιο…αισιόδοξη απόδοση του περιεχομένου της κάθε ταινίας, δημιουργεί σκιτσάκια χαμογελαστά, με υφή ανάγλυφη θαρρείς, και χρώματα που μοιάζουν να ξεπετάγονται από τα πιο καλλιτεχνικά πινέλα.

Μπορείς να δεις πιο κάτω μερικά από τα σχέδια του Campell, που περιλαμβάνουν ταινίες όπως, το «Beasts of the Southern Wild» και το «Lincoln», και να απολαύσεις περισσότερα από την άκρως ενδιαφέρουσα δουλειά του, εδώ.

«Les Miserables»

«Lincoln»

«Beasts of the Southern Wild»

«Argo»

«The Avengers»

«Looper»

«Prometheus»

«The Twilight Saga: Breaking Dawn»

«The Avengers»

«Django Unchained»

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ