Το απόλυτο κινηματογραφικό mashup του 2014

Ένα καταιγιστικό μοντάζ 330 ταινιών

Λίγο πριν το 2014 ρίξει αυλαία, ο διάσημος για τα κινηματογραφικά του mash-ups, video editor, Nick Bosworth, ετοίμασε ένα σπιντάτο βίντεο διάρκειας 8 λεπτών, στο οποίο έχει συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες στιγμές, 330 περίπου ταινιών που κυκλοφόρησαν μέσα στον χρόνο.

Υπό την ηχητική συνοδεία του Oblivion των M83, του Robeast των Dance with the Dead, καθώς και άλλων γνώριμων κομματιών, ο Bosworth έχει κάνει εξαιρετική δουλειά ως προς το μοντάζ, ενώνοντας φαινομενικά ασύνδετες σκηνές από μια πληθώρα ταινιών, που καταλήγουν απόλυτα εναρμονισμένες μεταξύ τους.

Από το blockbuster-ικό «Guardians of the Galaxy» και το αινιγματικό «Enemy», μέχρι το διαστημικό «Interstellar» και το φεστιβαλικό «Whiplash», το Final Cut 2014 – Movie Mashup φιλοξενεί μια πλειάδα ταινιών, όπως αυτές επηρέασαν άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο, το κινηματογραφικό 2014.  Ανέβασε λοιπόν την ένταση και αποχαιρέτισε σιγά σιγά μια ακόμη σινε-χρονιά, με τον καλύτερο τρόπο.

Δες εδώ τις σημαντικότερες ταινίες του 2014 σε ένα trailer

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ