25 λεπτά δολοπλοκιών και αίματος, πριν τη νέα σεζόν του Game of Thrones

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης Με τίτλο “Politics of Power”, οι φίλοι του Game of Thrones έχουν ένα επεισόδιο για να καλύψουν λίγο το κενό των 3 εβδομάδων μέχρι...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

Game-of-Thrones-Season-4

Με τίτλο “Politics of Power”, οι φίλοι του Game of Thrones έχουν ένα επεισόδιο για να καλύψουν λίγο το κενό των 3 εβδομάδων μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας στην Αμερική. Το HBO, αν και φυσικά σου δίνει την δυνατότητα να ξαναδείς όλη την 3η σεζόν(και τη 2η και την 1η) και φυσικά να διαβάσεις τα βιβλία του Martin, κυκλοφόρησε και ένα μίνι επεισόδιο, στο οποίο ανακεφαλαιώνει όλες τις εξελίξεις και τις αλλαγές στην σκακιέρα των 7 βασιλείων, των δράκων και του αίματος.

game-of-thrones-logo

Και φυσικά μιλώντας για αίμα, δεν θα μπορούσε να λείψει ο Ματωμένος Γάμος, αλλά αυτόν έτσι και αλλιώς, ποιος μπορεί να τον ξεχάσει? Επειδή, όμως, αυτό ήταν μόνο ένα επεισόδιο, και η σειρά σου πρόσφερε στην ουσία 10 ώρες δολοπλοκιών και παιχνιδιών εξουσίας, υπάρχουν πολλά που πιθανόν να έχεις ξεχάσει. Και πράγματι, σε σύγκριση με το πως ξεκινήσαμε, το που και πως έχουμε φτάσει σήμερα, ποιοι συνεχίζουν και ποιοι χάθηκαν και το τι μας περιμένει για την 4η σεζόν… χρειαζόμαστε μια επανάληψη.(Αλλιώς κινδυνεύουμε να την πάθουμε σαν τον Γαλυφιαννάκη). Μια επανάληψη, που όμως θα μας καθηλώσει με τη μουσική και την ένταση που συμπυκνώνει, από σκηνές που η σειρά μας προετοίμαζε κάπως και τώρα μας χτυπάνε χωρίς προειδοποίηση και χωρίς σταματημό για αυτό το επεισόδιο.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ