Οι 2 φιναλίστ για τον ρόλο της Carrie

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που ανακοινώθηκε πως ένα remake του “Carrie” βασισμένο στο βιβλίο του Stephen King, βρίσκονταν στα σκαριά. To κύριο πρόβλημα ήταν να βρουν την ηθοποιό που θα ενσάρκωνε για άλλη μια φορά την έφηβη κοπέλα με τηλεκινητικές ικανότητες που σκορπίζει τον τρόμο στους συμμαθητές της την βραδιά του χορού του σχολείου της.

Για τον ρόλο είχαν ακουστεί πολλές: από την Megan Fox και την Dakota Fanning μέχρι και Emily Browning και Lilly Collins. Σήμερα όμως, άρχισαν να ακούγονται πως η παραγωγή έχει φτάσει σε δυο φιναλίστ για τον ρόλο της Carrie. Πρόκειται για την Chloe Moretz και την Haley Bennett. Την Cloe την έχεις δει σε αρκετές ταινίες όπως Hugo, “Kick-Ass” και στο remake του “Άσε το Κακό Να Μπει” (Let the Right One In), ενώ την Haley στα “Marley & Me”, “Kaboom” και θα την δούμε παρέα με τον Ryan Gosling στη νέα ταινία του Terence Malick “Lawless”.

Πληροφορίες λένε πως και οι δυο διάβασαν μέρος του ρόλου στην σκηνοθέτη Kimberly Peirce (“Boys Don’t Cry”) και ενθουσιάστηκε. Πριν από αυτό όμως, η ίδια η Peirce είχε προσφέρει τον ρόλο στην Shailene Woodley (που έπαιξε την κόρη του Clooney στο Απόγονοι (The Descendants)) αλλά δεν τον δέχτηκε.

Δεν διαφωνώ πως και οι δυο υποψήφιες για τον ρόλο της Carrie είναι ταλαντούχες και όμορφες. Αλλά, γιατί υπάρχει ένα μεγάλο “αλλά”, η παραγωγή και η σκηνοθέτης φαίνεται πως δεν έχουν καταλάβει πως η Carrie δεν είναι μια όμορφη κοπέλα. Πρόκειται για μια ταλαιπωρημένη, αδύναμη κοπέλα που εκφοβίζονταν συνεχώς από τους πάντες όλη της την ζωή. Μου φαίνεται λίγο άκυρη σαν επιλογή ηθοποιών και μάλλον η ταινία του De Palma με την φοβερή Sissy Spacek, θα παραμείνει αξεπέραστη.

Τελικά ποιά από τις δυο θα πάρει τον ρόλο; Η 15χρονη Chloe ή η 24χρονη Haley; Εσύ ποια θα ήθελες να δεις στον ρόλο της Carrie;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*