2 νέα εντυπωσιακά κλιπ από το «Pacific Rim»!

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Το παραπάνω από εντυπωσιακό(όπως περιμένουμε και λογικά θα μας δικαιώσει) Pacific Rim του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 12 Σεπτεμβρίου και ήδη ανυπομονούμε για το eye candy που έχει να μας προσφέρει στη μεγάλη οθόνη. Στο γενικότερο κλίμα προσμονής, βοηθούν σίγουρα και τα 2 νέα κλιπ της ταινίας, που έκαναν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο, αφήνοντας μας απόλυτα χορτασμένους αναφορικά με τον τομέα της δράσης, μείζονος σημασία κομμάτι σε μία τόσο μεγάλη παραγωγή.

Το πρώτο βίντεο τιτλοφορείται «Elbow Rocket» και έχει ως κεντρικό θέμα τον πιλότο Raleigh Becket(Charlie Hunnam) που μαζί με τον συγκυβερνήτη του Μάκο Μόρι επανδρώνουν ένα σπουδαίο Jaeger(γιγάντιο ρομπότ) το οποίο μοιάζει αρκετά παλιό και ξεπερασμένο. Το σίγουρο είναι πάντως, πως οι σκηνές δράσης μόνο ξεπερασμένες δεν είναι και μας προϊδεάζουν για υπερθέαμα.

Στο δεύτερο παρακολουθούμε τον Dr. Newton Geizler(Charlie Day) που καταλήγει στη μαύρη αγορά για να αποκτήσει έναν εγκέφαλο, και συγκεκριμένα στον Hannibal Chau(ο πολύ καλός Ρον Περλμαν).

Θυμίζουμε πως το στόρι της ταινίας αφορά τη μάχη μεταξύ γιγάντιων τεράτων-εισβολέων(Kaiju) που αναδύθηκαν από τον ωκεανό και αντιστοίχου μεγέθους ρομπότ(Jaeger) που οδηγούνται από ανθρώπους. Το καστ περιλαμβάνει τους Ίντρις Έλμπα, Ρον Περλμαν, Ρομπερτ Καζίνσκι ανάμεσα σε άλλους.Το μπάτζετ βρίσκεται στα δυσθεώρητα ύψη των 180 εκατομμυρίων δολλαρίων και όλοι βρισκόμαστε σε αναμονή για το νέο αποκύημα της ατελείωτης φαντασίας του Ντελ Τόρο. Απολαύστε τα εκπληκτικά κλιπ!

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*