Το SeaΝema Open Air Film Festival περιμένει την ταινία σου!

Στο όμορφο νησί της Κεφαλονιάς

Τo SeaNema Open Air Film Festival επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά αυτό το καλοκαίρι στο πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς και σας προσκαλεί στην πιο ονειρική γιορτή του θερινού σινεμά. Για 4 μέρες, από τις 8 έως και τις 11 Αυγούστου 2016, ειδυλλιακές παραλίες και άλλα παραθαλάσσια σημεία του νησιού μετατρέπονται σε μαγευτικές υπαίθριες κινηματογραφικές αίθουσες που θα φιλοξενήσουν διεθνώς αναγνωρισμένες ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, πάντα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Διακεκριμένες προσωπικότητες όσο και νέες φωνές του κινηματογράφου και άλλων τεχνών θα παρευρίσκονται στο νησί και μέσα από τις ποικίλες δράσεις του Φεστιβάλ θα μεταμορφώσουν την Κεφαλονιά στον πιο δροσιστικό πολιτιστικό προορισμό του καλοκαιριού.

Φέτος, το SeaNema Open Air Film Festival εγκαινιάζει Εθνικό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα Ταινιών Μικρού Μήκους, θέλοντας να υποστηρίξει έμπρακτα και να δώσει βήμα στους νέους Έλληνες κινηματογραφιστές. Οι σκηνοθέτες άνω των 18 ετών έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ταινίες μυθοπλασίας στο Φεστιβάλ έως και τις 15 Μαΐου 2016 και να διαγωνιστούν, διεκδικώντας το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, το οποίο προσφέρει στον νικητή χρηματικό έπαθλο αξίας 1.000€. Παράλληλα, ο καλύτερος κριτής που δεν είναι άλλος από το ίδιο το κοινό, θα επιβραβεύσει την αγαπημένη του ταινία μικρού μήκους με το Βραβείο Κοινού, προσφέροντας το DCPmastering για την επόμενη ταινία του βραβευμένου σκηνοθέτη, ευγενική χορηγία της εταιρίας Authorwave. Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν την ταινία τους συμπληρώνοντας online τη φόρμα συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα του SeaNema Open Air Film Festival.

Την προκριματική κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ απαρτίζουν οι :
Έκτορας Λυγίζος (Σκηνοθέτης)
Ηλέκτρα Βενάκη (Ιδρύτρια Altcine)
Θανάσης Νεοφώτιστος (Σκηνοθέτης)

Αναλυτικά οι Όροι Συμμετοχής για το Εθνικό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα Ταινιών Μικρού Μήκους στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ: www.seanemafestival.com
Προθεσμία Υποβολής Συμμετοχών : 15 Μαΐου (υποβολή δωρεάν)

Περισσότερες πληροφορίες για το 2ο SeaNema Open Air Film Festival θα ακολουθήσουν σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι! Το καλοκαίρι δεν αργεί!

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ