Τέλος για το 30 Rock και το Community

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

To NBC ανακοίνωσε ότι του χρόνου θα είναι η τελευταία σεζόν για τρεις από τις πιο επιτυχημένες (σύμφωνα πάντα με τους κρτικούς) σειρές του. Το 30 Rock, το Community και το Parks and Recreation παρά τα θετικά σχόλια κριτικών και τα βραβεία που έχουν μαζέψει, φτάνουν του χρόνου στο τέλος τους και μάλιστα με κομμένη σεζόν.

Οι εν λόγω πολυετείς κωμωδίες δεν κατάφεραν να φέρουν στο κανάλι της απαιτούμενες τηλεθεάσεις και έτσι η διεύθυνση προγράμματος αποφάσισε να αλλάξει κατεύθυνση στον ψυχαγωγικό τομέα. Έτσι με τις σειρές αυτές να παίζουν περί τα δεκατρία επεισόδια από Σεπτέμβρη, το κανάλι θεώρησε ότι είναι ένα καλός συμβιβασμός, μια και οι τηλεθεάσεις του έχουν πέσει από την πρώτη στην τέταρτη θέση την τελευταία δεκαετία.

Το πρόγραμμα του NBC, για μετά το τέλος αυτών των σειρών, περιλαμβάνει τα Go On με τον Matthew Perry, το Save Me με την Anne Heche, και τη νέα σειρά The New Normal του πλέον σουπερ σταρ δημιουργού Ryan Murphy (Glee, American Horror Story).

Λυπούμαστε γενικά αλλά και ανυπομονούμε…

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ