Δες το εντυπωσιακό πρώτο trailer του «300: H άνοδος της αυτοκρατορίας»

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Πριν 6 χρόνια, οι «300» του Ζακ Σνάιντερ, εξιστόρησαν την ιστορία του Λεωνίδα στους κινηματογράφους και αποτέλεσαν τεράστια επιτυχία. Προφανώς, αυτή η επιτυχία δε γινόταν να μη γεννήσει σκέψεις για sequel και κάπως έτσι ανακοινώθηκε το «300: Η άνοδος της αυτοκρατορίας«, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες το Μάρτιο του 2014.

Αυτή τη φορά, ο Σνάιντερ θα υπογράφει μόνο το σενάριο, καθώς στο «τιμόνι» της παραγωγής θα βρίσκεται ο Noam Murro. Η ιστορία θέλει τον Ξέρξη, μετά την νίκη του στις Θερμοπύλες να συνεχίζει να προελαύνει νότια προς την Αθήνα. Η δράση μεταβαίνει στη θάλασσα σε αυτή την ταινία, καθώς η Αθήνα φημίζεται για το στόλο της, ο οποίος διοικείται από τον Θεμιστοκλή(Sullivan Stapleton). Ο στρατός του Πέρση βασιλιά παραμένει αναρίθμητος, και αυτή τη φορά έχει προστεθεί ένας νέος πονοκέφαλος για τους Έλληνες: το δεξί χέρι του Ξέρξη, Αρτεμισια(η πανέμορφη Εύα Γκριν).

Το πρώτο trailer φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό με εξαιρετικά visuals και το ίδιο στυλ κινηματογράφησης με το original. Ανυπομονούμε!

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*