Το 35ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας έρχεται στην Αθήνα

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος To 35ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας ταξιδεύει 684χλμ. για να φτάσει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον κινηματογράφο Λαΐς της Ταινιοθήκης...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

To 35ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας ταξιδεύει 684χλμ. για να φτάσει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον κινηματογράφο Λαΐς της Ταινιοθήκης της Ελλάδος όπου και θα προβληθούν και οι 83 ταινίες του, από τις 11 ως τις 17 Οκτωβρίου.

Φέτος είναι μια ξεχωριστή χρονιά για το Φεστιβάλ Δράμας όχι μόνο γιατί συμπληρώνει 35 χρόνια ζωής, αλλά γιατί ενοποίησε για πρώτη φορά τα δύο διαγωνιστικά του τμήματα (φιλμ, digi) σε ένα. Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν τα παιδιά αρκετών κινηματογραφιστών, όπως ο γιος του Γιώργου Τσεμπερόπουλου, ο ανιψιός του Μ.Καραμαγκιώλη, ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, η κόρη του Γιώργου Πανουσόπουλου και της Μπέτυς Λιβανού.

Αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί συμμετείχαν σε πολλές ταινίες, κάποιοι μάλιστα διαγωνίστηκαν και ως σκηνοθέτες, ενώ αυξημένη ήταν η συμμετοχή γυναικών σκηνοθετών, και μάλιστα με αξιόλογα δείγματα δουλειάς.

Ετοιμάσου για 7 μέρες υπέροχων ταινιών, ανάμεσά τους και το “Χαμομήλι” του του Νεριτάν Ζιντζιρία που απέσπασε το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ της Δράμας αλλά και στις 18ες Νύχτες Πρεμιέρας.

Μπορείς να κατεβάσεις το πρόγραμμα σε pdf μορφή εδώ, ή να το δεις παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ