Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του Paper Towns!

Η δεύτερη κινηματογραφική μεταφορά για τον συγγραφέα του "The Fault in Our Stars" John Green

Μετά την τεράστια επιτυχία της κινηματογραφικής προσαρμογής του νεανικού best seller «The Fault in Our Stars», ένα ακόμη βιβλίο του αγαπημένου συγγραφέα John Green, βρίσκει τον δρόμο του προς τη μεγάλη οθόνη, με το Paper Towns να κυκλοφορεί στις αίθουσες από τις 23 Ιουλίου.

Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της ταινίας, η Odeon και το Reel.gr σου δίνουν την ευκαιρία να δεις πρώτος την πολυαναμενόμενη ταινία του σκηνοθέτη του «Robot & Frank», Jake Schreier, σε μια ακόμη σεναριακή προσαρμογή δια χειρός Scott Neustadter, υπεύθυνου, μεταξύ άλλων, για το εξαιρετικό «The Spectacular Now», καθώς και για το σενάριο του «The Fault in Our Stars».

Η ιστορία θέλει τον νεαρό Quentin να ξεκινάει ένα coming of age ταξίδι, προκειμένου να ανακαλύψει τα ίχνη ενός ξεχωριστού κοριτσιού που μένει δίπλα του, της Margo και το οποίο εξαφανίζεται κάτω υπό μυστηριώδεις συνθήκες.  Χωρίς να αφήνει τίποτα άλλο πίσω της, πέρα από μια σειρά αινιγματικά στοιχεία, ο Quentin θα προσπαθήσει να τα αποκρυπτογραφήσει προκειμένου να την εντοπίσει, οδηγούμενος σταδιακά ακόμη πιο κοντά στην κατανόηση της έννοιας της φιλίας και-γιατί οχι;-της ίδιας της αγάπης.

Για να διεκδικήσεις μια από τις 5 διπλές μας προσκλήσεις, για την πρεμιέρα της ταινίας στο Odeon Starcity (Λεωφ. Συγγρού 111 & Λεοντίου, Ν.Κόσμος), την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 20:00, δεν έχεις παρά να στείλεις ένα e-mail με τα στοιχεία σου (όνομα, επίθετο, αριθ. κινητού τηλ.) και με την ένδειξη «Για τον διαγωνισμό του Paper Towns», στο contact@reel.gr   μέχρι το βράδυ, 21 Ιουλίου.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό e-mail.

Καλή επιτυχία!

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ