5 πράγματα που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη νέα ταινία του Wolverine

O Hugh Jackman επιστρέφει για 7η (!) και τελευταία (;) φορά στο ρόλο που τον καθιέρωσε

Με αφορμή τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε χθες και αφορά τον «κακό» της τρίτης και τελευταίας ταινίας, όπως έχει ανακοινωθεί, με ήρωα το Wolverine, μαζεύουμε σε ένα κείμενο όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το project:

 

14474398_1698588220451461_5906494585156141056_n

1. Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Boyd Holbrook (“Narcos”). Η λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της φωτογραφίας στο Instagram: “Pierce”. Έτσι, πιθανότατα ο ηθοποιός θα υποδύεται τον Donald Pierce, ένα ανδροειδές, που στα κόμικ της Marvel έρχεται συχνά σε σύγκρουση με τους X-Men, μισεί τους μεταλλαγμένους και διαθέτει υπερφυσική δύναμη και ταχύτητα. Επιπλέον, είναι μια ιδιοφυία, με εκτενείς γνώσεις περί ρομποτικής και τεχνολογίας. Στην ταινία θα είναι «ο επικεφαλής της ασφάλειας ενός παγκόσμιου οργανισμού».

 

cuaiczwueaaid_w-jpg-large

2. Την περασμένη βδομάδα ανακοινώθηκε ο τίτλος της ταινίας, “Logan” και δημοσιεύτηκε η ομολογουμένως όμορφη πρώτη αφίσα της ταινίας. Το δεύτερο χέρι του πόστερ, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκει σε ένα κορίτσι με παρόμοιες δυνάμεις με αυτές του Logan-Wolverine (βλέπε μεταλλικά νύχια), ο οποίος θα γίνει ο μέντορας της. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου στην Αμερική.

 

professorx

3. Συμμετέχει και ο Patrick Stewart, ως καθηγητής Charles Xavier που δεν είναι πολύ καλά στην υγεία του.

 

old-man-logan-e1470999453379-810x600

4. Η ιστορία διαδραματίζεται το έτος 2024 (εξού και ο Jackman μοιάζει «γερασμένος», με τη βοήθεια του make-up, στην παραπάνω φωτογραφία) και θα είναι η πιο σκοτεινή ταινία του σύμπαντος των X-Men. Στα βήματα του “Deadpool”, θα είναι κατάλληλη άνω των 18. Μάλιστα, ένας από τους παραγωγούς, ο Simon Kinberg (“The Martian”) ανέφερε ότι θα είναι βίαιη και θα μοιάζει με γουέστερν στον τόνο. Aν κρίνουμε από την εικόνα-στιγμιότυπο της ταινίας, παρακάτω, μάλλον έχει δίκιο.

hwvsrco85nhkistahze4hs-970-80

 

5. Τέλος, ο σκηνοθέτης της ταινίας, James Mangold, ανέβασε στο tweeter τη δεύτερη σελίδα του σεναρίου. Εκεί διαβάζουμε πως ο Logan-Wolverine είναι «μεγαλύτερος» και ότι  «είναι ξεκάθαρο πως οι ικανότητες του δεν είναι αυτές που ήταν κάποτε».

Συντονιστείτε για περισσότερα νέα, όσο πλησιάζει ο καιρός της πρεμιέρας.

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ