5 ακόμη poster για το «Kick-Ass 2»

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Το sequel για το πολύ καλό Kick-Ass του 2010, ετοιμάζεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 29 Αυγούστου και είμαστε πολύ περίεργοι για το κατά πόσο θα μπορέσει να δικαιώσει τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί από την επιτυχία της πρώτης ταινίας. Έτσι λοιπόν, στον όλο «πυρετό» της επικείμενης άφιξης του φιλμ, 5 νέα πόστερ των χαρακτήρων έκαναν την εμφάνιση τους στο ίντερνετ.

Υπενθυμίζουμε πως στο νέο Kick-Ass θα πρωταγωνιστούν εκ νέου οι Aaron Taylor-Johnson, Chloe Moretz, Christopher Mintz-Plasse, ενώ υπάρχουν και οι πολύ δυνατές προσθήκες του Jim Carrey, του John Leguizamo και του Donald Faison. Η σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφονται από τον Jeff Wadlow(Never Back Down).

Εξάλλου, θέμα προκλήθηκε με τον Carrey να δηλώνει: «έκανα το Κick-Ass 2 ένα μήνα πριν το Sandy Hook(σ.σ. το τραγικό συμβάν με τους πυροβολισμούς σε δημοτικό σχολείο του Κονέκτικατ, που στοίχισε τη ζωή σε 20 παιδιά και 6 καθηγητές) και η συνείδηση μου δε μπορεί να συμφωνήσει με τη βία σε αυτή την ταινία. Απολογούμαι σε όλους τους υπόλοιπους συντελεστές που συμμετείχαν μαζί μου. Δε ντρέπομαι για την ταινία, αλλά τα πρόσφατα γεγονότα άλλαξαν τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα».

Πόσο βίαια θα είναι η νέα ταινία; Θα το μάθουμε σε δύο περίπου μήνες. Προς το παρόν ας απολαύσουμε τα πόστερ.

Ας θυμηθούμε τα προηγούμενα πόστερ που είχαν δημοσιευθεί

Το red band trailer της ταινίας

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*