Τα 6 teasers της έκτης σεζόν του “American Horror Story”

Η σειρά-ανθολογία του FX επιστρέφει

Το κανάλι FX μόλις κυκλοφόρησε έξι teasers με την κλασσική ανατριχιαστική αισθητική που μας έχει συνηθίσει το πολυαγαπημένο “American Horror Story”, το οποίο έφτασε στην έκτη του σεζόν προτού το καταλάβουμε.

Τα έξι αυτά promo videos κυκλοφόρησαν αρχικά στο Snaptchat αλλά συγκεντρώθηκαν λίγο μετά στο Youtube, ώστε να τα δουν όλοι οι φανς της σειράς-ανθολογίας ανά τον κόσμο. Και είμαστε πολλοί !

Η υπόθεση και ο τίτλος της έκτης σεζόν παραμένουν ακόμα ένα (σχετικό) μυστήριο, αλλά γνωρίζουμε ότι οι Lady Gaga, Denis O’Hare, Cheyenne Jackson, Angela Bassett, Evan Peters, και Matt Bomer πρόκειται να επιστρέψουν και γι αυτόν τον κύκλο.

Ο δημιουργός της σειράς Ryan Murphy έχει τονίσει επανειλημμένως στο παρελθόν ότι όλες οι σεζόν του AHS, παρότι διαφορετικές μεταξύ τους, συνδέονται με κάποιον τρόπο. Ο διευθυντής του καναλιού FX  John Landgraf πρόσφατα δήλωσε ότι η έκτη αυτή σεζόν θα λαμβάνει χώρα σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους, αλλά δεν μας είπε και πολλά παραπάνω.

Οι φανς βρίσκονται ήδη σε φρενίτιδα προσπαθώντας να μαντέψουν από τα σύντομα teasers που ακολουθούν την θεματική του νέου κύκλου. Εμάς μας θυμίζει λίγο “The Texas Chainsaw Massacre“.

 

 

 

 

 

 

american-horror-story-season-6-logo

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ