Στην ογδοη σεζον θα σταματησει το «Game Of Thrones»

Με ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός spinoff

To «Game Of Thrones» αποτελεί αναμφισβήτητα μια σειρά-φαινόμενο, γεγονός που επαληθεύτηκε μετά το τέλος της 6ης σεζόν που έσπασε για ακόμα μια φορά ρεκόρ τηλεθέασης. Με δεδομένο επίσης πως στη σειρά «ο χειμώνας έφτασε», η νέα σεζόν του χρόνου θα καθυστερήσει για τις ανάγκες των γυρισμάτων, κι έτσι θα προβληθεί το καλοκαίρι αντί της άνοιξης.

Όπως κάθε σειρά που σέβεται τον εαυτό της, και τους χιλιάδες οπαδούς της, οι δημιουργοί της στρέφουν το βλέμμα τους ήδη στην τελευταία σεζόν η οποία και θα είναι η όγδοη κατά σειρά. Σε συνέντευξη τύπου, ο νέος διευθυντής προγράμματος του HBO Casey Bloys επιβεβαίωσε την παραπάνω πληροφορία, προσθέτοντας πως δε γνωρίζουν ακόμα τον ακριβή αριθμό των επεισοδίων που θα την απαρτίζουν. Η έβδομη πάντως θα αποτελείται από εφτά επεισόδια, αριθμός μικρότερος από κάθε φορά.

Ακόμα, ο Bloys άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός spinoff επισημαίνοντας την καλλιτεχνική σημασία και ανάγκη που θα οφείλει να έχει ένα τέτοιο σχέδιο, χωρίς βέβαια να τίθεται κάτι συγκεκριμένο στο τραπέζι αυτήν τη στιγμή.

Ως τότε, ας κάνουμε μια επανάληψη των όσων συνέβησαν στο Westeros υπό την αφήγηση του Samuel Jackson.

Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος

Δυσκολεύεται πολύ να γράψει το βιογραφικό του, κι ελπίζει τα κείμενά του να είναι καλύτερα από αυτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*