Κέρδισε άλλες 10 διπλές προσκλήσεις για το 8ο SFF-rated Athens!

...

Γράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Το 8ο SFF-rated Athens, το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Επιστημονικής Φαντασίας & Φανταστικού της Αθήνας, που διοργανώνεται από την Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας (ΑΛΕΦ), πιστό στο ραντεβού του με τους Έλληνες λάτρεις του είδους (και όχι μόνο), είναι και πάλι εδώ για να δώσει στις νύχτες σας άλλη… διάσταση!

Η 8η διοργάνωση ξεκίνησε ήδη από την Τετάρτη 10 Απριλίου και θα συνεχιστεί έως και την Τετάρτη 17 Απριλίου (8 ημέρες) στον καθιερωμένο τόπο συνάντησης, στον κινηματογράφο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ FILMCENTER, Λεωφ. Συγγρού 106 (Στάση Μετρό Συγγρού-Φιξ), αλλά και στον κινηματογράφο ΤΙΤΑΝΙΑ CINEMAX, Πανεπιστημίου & Θεμιστοκλέους (Στάση Μετρό Ομόνοια), καθώς το SFF-rated ATHENS εγκαινίασε από πέρσι την παρουσία του σε δύο αίθουσες προβολής παράλληλα, ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης προσέλευσης του κοινού.

Διάβασε εδώ περισσότερα και μάθε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

Εμείς εδώ στο Reel, επειδή αγαπάμε την επιστημονική φαντασία και το φανταστικό, δίνουμε άλλες 10 διπλές ημερήσιες προσκλήσεις γστους αναγνώστες μας για το 8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Επιστημονικής Φαντασίας & Φανταστικού της Αθήνας για τις τρεις τελευταίες μέρες του. 5 διπλές ημερήσιες προσκλήσεις για τον κινηματογράφο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ FILMCENTER, και 5 διπλές ημερήσιες προσκλήσεις για τον κινηματογράφο TITANIA CINEMAX. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να στείλετε το ονοματεπώνυμό σας στο contact@reel.gr με θέμα «Never tell me the odds!» για σήμερα Κυριακή μέχρι τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση θα γίνει αύριο Δευτέρα το πρωί και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email. Οι προσκλήσεις ισχύουν για τις προβολές από 15/4 ως και 17/4.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ