Μια βραδιά αφιερωμένη στους Mad Men

...
Μια βραδιά αφιερωμένη στους Mad Men

1604822_10202903129479461_2084551615_n

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Το Mad Men είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχουν περάσει από την αμερικανική τηλεόραση. Με πλήθος βραβείων Emmy, Χρυσών Σφαιρών και πολλών ακόμα, ένα εξαιρετικό επιτελείο ηθοποιών με πρώτο και καλύτερο τον Jon Hamm, σχολιάζει την αρχή της βιομηχανίας της διαφήμισης την δεκαετία του 1960 στη Νέα Υόρκη. Εκτός όμως από ουσιαστικό δράμα, η σειρά είναι αξιοσημείωτη για το απαράμιλλο στιλ τόσο στην κινηματογράφηση της όσο και στη απεικόνιση της μόδας μιας δεκαετίας που άφησε εποχή με τη κομψότητα και την γοητευτική της καλαισθησία.

Με αυτή τη βάση ο ραδιοφωνικός σταθμός Ready Teddy διοργανώνει ένα event το ερχόμενο Σάββατο στο Black Rose στου Ψηρρή.

Παλιομοδίτικα αρσενικά στο αμερικανικό όνειρο, γυναίκες στα πρόθυρα χειραφέτησης και ένας κόσμος που αλλάζει συνεχώς, ποτισμένος με γοητευτική έπαρση, σε malt whiskey και τσιγάρο. Ένα READY TEDDY μουσικό αφιέρωμα στα γκρουβάτα 60s του διαστήματος, του υπερκαταναλωτισμού και των πολιτικών δικαιωμάτων – πιστό στην χρονική περίοδο κατά την οποία διαδραματίζεται η σειρά, παίζοντας τραγούδια που κυκλοφόρησαν από το 1960 έως το 1969 σε όλα τα μουσικά chart της εποχής – ακολουθώντας τις πολιτιστικές αντιθέσεις από τα αθώα ελαφρά των αρχών του 60, στην εξωτική bossa nova, τα κουστουμαρισμένα του Las Vegas, το ποπ τραγούδι, τα surf, την country και το πολιτικό φολκ.

To event θα γίνει το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στο Black Rose, Αγίων Αναργύρων 14 Ψυρρή στις 22:00 με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες στο Event στο Facebook

Η σελίδα του Ready Teddy στο Facebook

Δείτε το trailer της πρώτης σεζόν

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ