Σχετικά με εμάς

Reel.gr, Σινεμά χωρίς συντηρητικά

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις. Γνωρίζουμε και εκτιμούμε απεριόριστα τους σπουδαίους δημιουργούς που έθεσαν τις βάσεις στο αμερικάνικό και το παγκόσμιο σινεμά (Alfred Hitchcock, Jean-Luc Godard, Stanley Kubrick, Ingmar Bergman και τόσοι άλλοι). Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να απολαμβάνουμε μια πιο “light” ταινία απ΄ όπου κι αν προέρχεται (που κακά τα ψέματα είναι συνήθως αμερικάνική) με ένα βασικό κριτήριο. Το να σέβεται το θεατή και να του προσφέρει την ψυχαγωγία ή τη διασκέδαση που αναζητά.

Στηρίζουμε το νέο ελληνικό σινεμά και τις προσπάθειες των κινηματογραφιστών να δημιουργήσουν με τα λιγοστά μέσα που τους παρέχονται αλλά και κάθε αξιόλογη πρωτοβουλία για καλό σινεμά.

Στο site μας μπορείτε να διαβάσετε κριτικές για τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτό τον καιρό στους κινηματογράφους, κριτικές για παλιότερες σημαντικές ταινίες, αφιερώματα και συνεντεύξεις από την κινηματογραφική επικαιρότητα και ειδήσεις που μας έκαναν εντύπωση πάντα με βασικό άξονα τον κινηματογράφο.

Επίσης θα δείτε νέα για τηλεοπτικές σειρές, τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους και διαφορές μόνιμες στήλες που εφάπτονται του κινηματογραφικού μας σύμπαντος.

 

Design/Coding : Reel Design
Αρχισυντάκτες : Βαρβάρα Κοντονή, Παναγιώτης Μήτσικας

Συντακτική ομάδα: Αχιλλέας Βασιλείου, Δημήτρης ΑσπρολούποςΔημήτρης Βαρελάς, Μαρίνα Βερλέκη, Παρασκευή Γιουβανάκη, Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος, Χρήστος Σφιάτκος

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ελένη Δαμιανού

Αν θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι, να μας στείλετε feedback ή να μας προτείνετε κάτι, μπορείτε να στείλετε e-mail στο contact@reel.gr