Χωρίς Abrams το τρίτο Star Trek;

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Ακόμα δεν βγήκε το δεύτερο (που κριτικές λένε ότι είναι πολύ καλό) και οι δημιουργοί του Star Trek και πιο συγκεκριμένα ο συνσεναριογράφος Damon Lindelof δήλωσε ότι συζητιέται η τρίτη ταινία. Στο δεύτερο μέρος της σειράς υπονοείται ο αναπόφευκτος πόλεμος μεταξύ Federation και Klingon. Και γι’ αυτό ο Lindelof θα ήθελε να δει τους Borg αλλά και τον Q. Γιαυτό είπε ότι θα ήθελε, όσο του δύνεται η δυνατότητα να γράφει σενάρια για τη σειρά να του εισάγει με κάποιο τρόπο. Για παράδειγμα να βάλει στο σενάριο του τη γέννηση του μικρού Picard.

Πέρα όμως από τον Lindelof και το cast της ταινίας που έχει υπογράψει και για μια ακόμα συνέχεια της ταινίας, ο σκηνοθέτης J.J. Abrams μάλλον δεν θα είναι παρόν για το τρίτο μέρος. Σύμφωνα με τους The New York Times, ο σκηνοθέτης θα είναι απασχολημένος με τα γυρίσματα του Star Wars: Episode VII και έτσι αν χρειαστεί να συμμετέχει στο τρίτο μέρος θα πρέπει να περιμένουν οι παραγωγοί άλλα δύο χρόνια μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου μέρους.

Και η Paramount δεν είναι και πολύ ευχαριστημένη με την αναμονή αυτή όπως είπα ο παραγωγός Bryan Burk.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ