Οντισιόν για ταινίες!

Γράφει η Συντακτική Ομάδα του reel.gr Ο Σύλλας Τζουμέρκας ετοιμάζει την νέα του μεγάλου μήκους ταινία με τίτλο “A Blast” και ζητάει επαγγελματίες ηθοποιούς ή μη,...

Γράφει η Συντακτική Ομάδα του reel.gr

Ο Σύλλας Τζουμέρκας ετοιμάζει την νέα του μεγάλου μήκους ταινία με τίτλο “A Blast” και ζητάει επαγγελματίες ηθοποιούς ή μη, άνδρες και γυναίκες, να στείλουν βιογραφικά για διάφορους ρόλους αλλά και για σκηνές ensemble. Η ταινία έχει λάβει χρηματοδότηση από το Φεστιβάλ του Σεράγιεβο ενώ το σενάριο είναι σε συνεργασία με την Γιούλα Μπουντάλη και την παραγωγή υπογράφει η Μαρία Δρανδάκη. «Για διάφορους ρόλους, αλλά και σκηνές ensemble της ταινίας, προσκαλούμε άνδρες και γυναίκες, επαγγελματίες ηθοποιούς και μη, όλων των ηλικιών, να στείλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα, φωτογραφίες ή/και βίντεο στη διεύθυνση ablastfilm@gmail.com. Υπεύθυνος συγκέντρωσης των βιογραφικών και των υπόλοιπων υλικών είναι ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Χαντζής.»

Επίσης ετοιμάζεται και μια ταινία μικρού μήκους του νεαρού σκηνοθέτης και φωτογράφου Ανδρέα Κατσικούδη, ο οποίος ψάχνει δυο άντρες και μια γυναίκα ηλικίες 25 ως 40 ετών. «Τα γυρίσματα θα κρατήσουν μερικές Παρασκευές βράδια. Πρόκειται για ταινία μικρού μήκους και δεν υπάρχει η δυνατότητα αμοιβής. Οι ταινίες που κάνουμε στέλνονται σε όλα τα φεστιβάλ μικρού μήκους που γίνονται στην Ελλάδα. Επίσης δίνουμε στους ηθοποιούς που μας βοηθούν τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα και μπορούν αν το επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σχετικό σεμινάριο μας.

Η ταινία θα γυριστεί στα πλαίσια του κινηματογραφικού εργαστηρίου που οργανώνω και η οντισιόν θα γίνει την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 στις 8:30 μ.μ. στο Quilombo (Σερβιών 10, Ακαδημία Πλάτωνος, 10 λεπτά από το σταθμό μετρό Κεραμικού).

Στείλτε μήνυμα ενδιαφέροντος στο akatsikoudis@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ