Πως να τονώσετε τον γάμο σας με μια στριπτιζέζ στο trailer του «Afternoon Delight»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Νοικοκυρά σε απόγνωση παίρνει τον άντρα της σε ένα στριπτιτζάδικο για να τον μάθει πώς να διηγείται, αργότερα στα παιδιά τους, “How I Met Your Stripper” πιο γρήγορα από εννιά σεζόν. Εκεί, η νοικοκυρά κι όχι ο άντρας για να μην μπερδευόμαστε, γνωρίζει μια 19χρονη στριπτιζέζ την οποία και αποφασίζει να περιμαζέψει από τους δρόμους της ακολασίας.

Αυτό πάνω κάτω διαπραγματεύεται η ταινία “Afternoon Delight” την οποία έχει γράψει και σκηνοθετήσει η Jill Soloway. Η ταινία πήρε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στο φεστιβάλ του Sundance φέτος και όχι άδικα, μιας και οι πρώτες κριτικές μιλάνε για μια όμορφη, αρκετά έξυπνη και αστεία dramedy ταινία. Πρωταγωνιστεί η Kathryn Hahn, η οποία μέχρι τώρα έχει πρωταγωνιστήσει σε δευτερεύοντες ρόλους σε ταινίες όπως “Our Idiot Brother” και “Wanderlust”, και ο Josh Radnor, o Ted Mosby από το “How I Met Your Mother” στον ρόλο του άντρα της και η Juno Temple στον ρόλο της στριπτιζέζ.

Το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε μπορεί να δείχνει λίγο βουτηγμένο στα κλισέ αλλά μοιάζει να έχει πάρει όλα αυτά τα κλισέ και να τους δώσει μια πιο φρέσκια προσέγγιση. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής τον Αύγουστο. Απόλαυσε το trailer παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ