Ποιος υπερήρωας «πετά» πιο ψηλά στα social media;

...

marvel_vs_dc_657Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Οι υπερήρωες είναι αγαπημένο κομμάτι της φιλμικής μας καθημερινότητας, απόρροια της γοητείας της οποίας μας ασκούν οι μαγικές δυνάμεις του εκάστοτε χαρακτήρα και το εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα, lifestyle του. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους «διαβολικούς» αιώνιους εχθρούς των ηρώων, που κάποιες φορές φτάνουν να απολαμβάνουν αυτοί τη μερίδα του λέοντος στις προτιμήσεις του κοινού.

Ο καθένας από εμάς έχει τον δικό του αγαπημένο χαρακτήρα, και οποιαδήποτε συζήτηση αναφορικά με τις προτιμήσεις του κόσμου είναι ικανή να εγείρει ατέλειωτες στιχομυθίες διαδικτυακού «πολέμου», με τα social media να έχουν, φυσικά, την τιμητική τους. Εάν κάποιος επιχειρούσε, όμως, να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις του κοινού σε Facebook, Twitter και λοιπές δυνάμεις, ποιοι θα ήταν αυτοί που θα βρισκόντουσαν στις πρώτες θέσεις; Σε αυτό το ερώτημα επιχειρεί να μας απαντήσει το εξαιρετικό Mashable, με ένα υπέροχο infographic που τοποθετεί με σειρά περισσότερων εμφανίσεων τους πιο δημοφιλείς superheroes και villains, ενώ φτιάχνει και ένα παγκόσμιο χάρτη με τους πιο πολυσυζητημένους ανά ήπειρο. Ξεχωριστή θέση, φυσικά, κατέχει και η «μητέρα» των μαχών, Marvel vs DC.

Εσένα ποιος είναι ο αγαπημένος σου;

Superheroes_Draft_3_WEB

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*