Πρώτο πρόμο trailer για το Agents of S.H.I.E.L.D

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Μετά την υπέρ-επιτυχία των Avengers, αλλά και γενικότερα των περισσότερων ταινιών που αντλούν θέμα από τα κόμιξ της Marvel, η φρενίτιδα καλά κρατεί και συνέχεια ξεπηδούν νέα projects από τα συρτάρια των παραγωγών. Ένα από αυτά είναι το Agents of S.H.I.E.L.D που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το προσεχές φθινόπωρο από τη συχνότητα του αμερικανικού δικτύου ABC.

Η ιστορία αφορά τον γνωστό μας από τους Avengers, Agent Coulson(παραμένει στον ρόλο του ο Κλακ Κεγκ), που αποφασίζει να επιστρατεύσει μία νέα φουρνιά πρακτόρων ώστε να διαλευκάνει κάποιες υποθέσεις που παραμένουν άλυτες. Η ομάδα αυτή, απαρτίζεται από τον ιδιαίτερα ικανό στη μάχη πράκτορα Γκραντ Γουόρντ, την πιλότο και εξπέρ πολεμικών τεχνών πράκτορα Μελίντα Μέι, τους nerd επιστήμονες Λέο Φιτζ και Τζένα Σίμονς και τη χάκερ Skye.

Όσον αφορά τη σκηνοθεσία, το pilot επεισόδιο της σειράς έχει αναλάβει ο ίδιος ο σκηνοθέτης των Avengers, Joss Whedon. Το πρώτο promo trailer, είναι μικρό σε διάρκεια και δεν ήταν δυνατόν να μας αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες, αλλά σίγουρα φαίνεται πολύ υποσχόμενο. Δείτε το

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*