Ξαναρχίζουν οι Συζητήσεις για το remake του Akira

...

Γράφει ο Πέτρος Θεοδωρίδης

Ξανάρχισε τις συζητήσεις η Warner Bros, για το remake του ιαπωνικού Ακίρα και αυτό δεν πρέπει καθόλου να μας κάνει να χαιρόμαστε. Ενώ αρχικά η σκηνοθεσία είχε ανατεθεί στον Albert Hughes και οι οχτώ εκατομμύρια θεοί της Ιαπωνίας φρόντισαν ώστε τα 90 εκατομμύρια να τους αποκαρδιώσουν και να παραιτηθούν, η εταιρεία επιστρέφει και φέρεται να έχει αντικαταστήσει τον Hughes με τον ακόμη πιο αδιάφορο Jaume Collet-Sera.

Και γιατί αυτό; Γιατί να πιεστείς να βγάλεις μια ταινία από ένα μεγαλειώδες σινεφίλ anime που γνώρισε τεράστια επιτυχία; Γιατί να ξεκινήσεις εκ νέου συζητήσεις, για μια παραγωγή που από την αρχή δε σέβεσαι θεωρώντας πως δεν αξίζει τα χρήματά της; Ξέρουμε πολύ καλά, πως το Hollywood όσο πάει και στερεύει από ιδέες. Καλό θα ήταν όμως, να πάψει και να αγγίζει τα ιερά και όσια τα οποία λάτρεψαν χιλιάδες θεατές, μιας και όσες φορές το έχει κάνει, μόνο απογοήτευση σκόρπισε.

Τέλος, να σημειώσουμε πως ένα από τα ονόματα που ακούγονται για την ταινία που κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν περιμένει, είναι και ο Garrett Hedlund από το Tron Legacy. Η δε αήθεια των δημιουργών, μάθαμε πως θέλει τη μεταφορά της δράσης από το Τόκιο στο Μανχάτταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ