Ο Γούντι Άλεν στη νέα ταινία του Τζον Τορτούρο

...

Γράφει ο Παύλος Σηφάκης

Είναι γνωστό ότι ο Γούντι Άλεν είναι εργασιομανής και παράγει μία ταινία το χρόνο, αλλά τα τελευταία χρόνια – από το Scoop του 2006 – είχε «παραιτηθεί» από την ηθοποιία και είχε αφοσιωθεί αποκλειστικά στο σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Απ’ ότι φαίνεται, μάλλον του έλλειψε να είναι μπροστά από το φακό και έτσι σύντομα θα τον δούμε να ερμηνεύει όχι μόνο στη δικιά του ταινία «Nero Fiddled», αλλά και στην καινούργια ταινία που ετοιμάζει ο Τζον Τορτούρο με τίτλο «Fading Gigolo».

Σύμφωνα με το Variety, ο Τζον Τορτούρο θα παίζει ένα άντρα ο οποίος γίνεται ζιγκολό για τα λεφτά και ο Γούντι Άλεν θα υποδύεται τον φίλο και… νταβατζή του! Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η εβραική κοινότητα στην οποία ζούνε οι δύο άντρες αρχίζει να τους υποπτεύεται. To πολύ ενδιαφέρον καστ συμπληρώνουν οι Σάρον Στόουν και Σοφία Βεργκάρα (Modern Family).

Η ταινία είναι προγραμματισμένη για κυκλοφορία στην Αμερική μέσα στο 2013 και αποτελεί την πρώτη σκηνοθετική και σεναριακή απόπειρα του Τορτούρο στην ταινία μυθοπλασίας μετά το Romance and Cigarettes του 2005. Η τελευταία φορά που είδαμε τον Γούντι Άλεν ως ηθοποιό σε ταινία άλλου σκηνοθέτη ήταν το 2000 στο Picking up the pieces του Αλφόνσο Αράου. Αναμένουμε τη συνεργασία με ενδιαφέρον.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ