Πρώτο trailer για το “Allied” με τους Brad Pitt και Marion Cotillard

Καταφέρνει να εντυπωσιάσει μέσα σε ένα μόνο λεπτό

Ο Brad Pitt ακούγεται πως είναι πολύ απασχολημένος με το sequel του World War Z, αλλά προς το παρόν επιστρέφει με το ρομαντικό- θρίλερ του Robert Zemeckis “Allied” που λαμβάνει χώρα στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.

Η ταινία ακολουθεί τον Pitt, έναν κατάσκοπο μυστικών υπηρεσιών, όταν έρχεται αντιμέτωπος με μια Γαλλίδα επαναστάτρια (Marion Cotillard) με την οποία και ερωτεύονται, όμως τα πράγματα δεν φαίνονται να πηγαίνουν όπως πρέπει.

Με την εμφάνιση του στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο, η Paramount δίνει στην δημοσιότητα το πρώτο trailer της ταινίας το οποίο, αν και διαρκεί μόλις ένα λεπτό, μας κερδίζει ευθύς αμέσως, με το ρομαντικό μα και, συνάμα, ωμό του κλίμα. Απολαύστε το:

Αντώνης Τσις

Τον Αντώνη θα τον βρείτε να περιπλανιέται στα σκοτεινά στενά της Αθήνας, αν και στην πραγματικότητα, θα ήθελε να χάνεται στα στενά ενός φιλμ νουάρ. Τα μάτια του μετατρέπουν τα πάντα, αυτόματα, σε κινηματογραφικά πλάνα, ενώ η δυνατότερη ευχή του θα ήταν να μπορούσε να τα καταγράψει, δημιουργώντας ταινίες δίχως ιδιαίτερο νόημα.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ