1ο ετήσιο κινηματογραφικό φεστιβάλ για τις χώρες της Βαλκανίων «altcineAction»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Ετοιμάσου να δημιουργήσεις την δική σου ταινία και να πάρεις μέρος στον 1ο ετήσιο κινηματογραφικό φεστιβάλ για τις χώρες της Βαλκανίων με τίτλο altcineAction!

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί online και μπορούν να συμμετέχουν σκηνοθέτες ή άτομα που έχουν πάθος με τον κινηματογράφο ως 35 χρονών από τις χώρες Αλβανία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κροατία, Κύπρο, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Τουρκία και FYROM.

Οι ταινίες πρέπει να είναι το πολύ μέχρι 15 λεπτά και πρέπει να έχουν αγγλικούς υπότιτλους αλλά όσοι θέλετε να συμμετέχετε στο φεστιβάλ πρέπει να βιαστείτε μιας και η συνολική διάρκεια των ταινιών δεν θα ξεπερνάει τα 360 λεπτά και θα γίνονται δεχτές όσοι κάνουν πρώτοι, και γρήγορα, την αίτηση τους.

Φυσικά το κοινό θα είναι η κριτική επιτροπή και η καλύτερη κριτική που θα γραφτεί για κάποια από τις ταινίες θα πάρει και το βραβείο “The Jury’s Best Critique Award”. Η τελετή λήξης του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω ίντερνετ με αγγλικούς υπότιτλους.

Τα βραβεία που θα κερδίσουν οι σκηνοθέτες θα είναι πολλά, μέχρι και μια υποτροφία τριών χρόνων στην σχολή σκηνοθεσία του AMC Metropolitan College. Οι υποβολές ταινιών αρχίζουν από τις 16 Αυγούστου και θα γίνονται μόνο online και μέσω του site Vimeo. Επισκέψου το official site για περισσότερες πληροφορίες αλλά και τους όρους συμμετοχής. Από εμάς καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*