Ο Amazing Spiderman 2 ηλεκτρίζει τις προσδοκίες μας

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

the-amazing-spiderman-2-new-poster

Το reboot με τον Amazing Spiderman είχε ως αποτέλεσμα 750$ εκατομμύρια –που δε τα λες λίγα- και πολλές συζητήσεις για το αν υπήρχε ανάγκη να γίνει μια δεύτερη σειρά Spiderman. Φυσικά τα χρήματα αποδεικνύονται καταλυτικός παράγοντας, αλλά η πρώτη ταινία απογοήτευσε με την απουσία ιστορίας, όσο και του κάτι παραπάνω. Αυτό δε φαίνεται να είναι θέμα για τη 2η ταινία της σειράς.

Για το σενάριο φυσικά δεν περιμένουμε και πολλά πράγματα, αλλά το κάτι παραπάνω φαίνεται να έρχεται πολύ δυναμικά τόσο με τον electrικό Jamie Foxx, όσο και με μια σκηνή δράσης που στην ανάπτυξή της μπορεί να γίνει κλασσική. Φυσικά, ένα βίντεο ενός λεπτού δε μπορεί να μας τα πει όλα, αλλά καταλαβαίνουμε τον ενθουσιασμό του Stan Lee που το προλογίζει.

Στην ταινία θα ξαναδούμε το ζευγάρι Andrew Garfield-Emma Stone, με τους κακούς Jamie Foxx και Paul Giamatti, αλλά και την Felicity Jones. Το The Amazing Spiderman 2 πρόκειται να “ανοίξει” στις ΗΠΑ στις 2 Μαϊου του 2014, ενώ έχουν προγραμματιστεί άλλες δύο συνέχειες, το 2016 και το 2018.

 

Θυμηθείτε το 1ο τρέιλερ

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ