Έρχεται τo American Horror Story: Coven. Δες τα πρώτα teasers

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

To American Horror Story : Asylum, ήταν αναμφισβήτητα από τις πιο καλοφτιαγμένες σειρές της περασμένης τηλεοπτικής χρονιάς και μίλια ανώτερη από την πρώτη σαιζόν της σειράς. Με τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για τη τρίτη σαιζόν είναι λογικό να αναμένουμε πως το κεφάλαιο Coven θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη.

Μετά από ένα στοιχειωμένο σπίτι κι ένα άσυλο ανιάτων, αυτή τη φορά η δράση μεταφέρεται στη Νέα Ορλεάνη. Εκεί, μια ομάδα από μάγισσες που έφυγαν από το Σάλεμ θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά πέρα από τη δράση που θα εξελίσσεται γύρω στο 1830 θα υπάρχει σύνδεση και με το παρόν, όπως συνέβη και με το Asylum.

Ένας από τους παραγωγούς της σειράς δήλωσε ότι το Coven θα είναι πιο “ελαφρύ” και με περισσότερο χιούμορ από τις προηγούμενες σαιζόν, αλλά ο πυρήνας του θα καταπιάνεται με σοβαρά ζητήματα όπως τη καταπίεση των φυλών, τις μειονότητες, τον φεμινισμό και την οικογένεια, με επικέντρωση στις σχέσεις μάνας –κόρης.

Το σχεδόν καθολικά γυναικείο καστ είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό και περιλαμβάνει τις γνωστές μας πια από προηγούμενες σαιζόν Τζέσικα Λανγκ, Φράνσις Κονρόι, Λίλι Ρέιμπ, Σάρα Πόλσον, Τάισα Φαρμίγκα. Στη παρέα προστέθηκε και η Κάθι Μπέιτς η οποία σύμφωνα με τον Ράιαν Μέρφι, θα υποδυθεί μια ηρωίδα πέντε φορές πιο κακιά και απεχθή από αυτήν στο «Misery». Την έχουμε ήδη αγαπήσει.

Τα πρώτα τίσερ της σειράς έχουν κυκλοφορήσει, αλλά όπως και με τις προηγούμενες σαιζόν επικεντρώνονται στην ατμόσφαιρα, παρά στην υπόθεση. Γυναικείες μορφές που αιωρούνται, καίγονται ή τρυπιούνται δίνουν μια ιδέα για τον τηλεοπτικό “τρόμο” που μάλλον θα αγαπήσουμε. Δυστυχώς βέβαια θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή, μιας και το Coven ξεκινάει στις 9 Οκτωβρίου.

Δες τα πρώτα τέσσερα τίσερ παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*