Νέα teasers για το American Horror Story : Hotel

Σίγουρα δεν πρόκειται για το ξενοδοχείο των ονείρων σας

Οι περισσότεροι λογικοί φόβοι που έχουν να κάνουν με ξενοδοχεία περιλαμβάνουν το αν θα είναι χαμηλό το επίπεδο καθαριότητας του δωματίου ή ακόμα και το ότι μπορεί να μην έχει καλή θέα.

Το «American Horror Story : Hotel» φαίνεται πως ήρθε για να το αλλάξει αυτό. Μετά από το πρώτο teaser με το χέρι της Lady Gaga  η πολύ διάσημη πλέον σειρά-ανθολογία του FX μας έδωσε ακόμα δύο μικρά και ανατριχιαστικά teasers, όπως συνηθίζει να κάνει άλλωστε με όλες της σεζόν του.

Η 7η Οκτωβρίου οπότε θα είναι η πρεμιέρα του «Hotel» δεν είναι μακριά και το καστ θα περιλαμβάνει τα ηχηρά ονόματα των Lady Gaga, Matt Bomer, Kathy Bates και Sarah Paulson  μεταξύ άλλων, που θα σας βάλουν μέσα σε ένα από τα πιο τρομακτικά ξενοδοχεία που έχετε δει ποτέ στη μικρή οθόνη.

Παρακολουθήστε προσεκτικά τα παρακάτω teasers γιατί έχουμε πληροφορίες ότι περιλαμβάνουν χαρακτήρες που μας απασχόλησαν και στην τελευταία σεζόν του AHS :

 

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ