Προς πώληση το σπίτι του «American Horror Story»

...

Το ξέρουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά, που ξέρεις, κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται.

Έχεις $17 εκατομμύρια και θες να κάνεις μια επένδυση; Το «στοιχειωμένο σπίτι» του «American Horror Story» βρίσκεται προς πώληση στην εξαιρετική τιμή των, πολύ σωστά μάντεψες, $17 εκατομμυρίων στην περιοχή του Λος Άντζελες. Η οικογένεια Χάρμον προσπάθησε αρκετές φορές να το πουλήσει στην σειρά αλλά χωρίς επιτυχία.

Πρόκειται για ένα σπίτι 969,907 τετραγωνικών μέτρων, με 6 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, ένα τεράστιο χώρο δεξιώσεων, πολυελαίους από τα Τίφανις και πολλά άλλα. Πουθενά δεν γίνεται κάποια αναφορά για δολοφονίες, τρελούς γιατρούς, φαντάσματα, μυστικά περάσματα και σκοτεινά υπόγεια, αλλά και πάλι κανείς δεν τα είχε αναφέρει και στην οικογένεια Χάρμον…

Αν και πολλά από τα γυρίσματα για το εσωτερικού του σπιτιού έχουν γίνει σε στούντιο, χώροι από το πραγματικό εσωτερικό του σπιτιού είχαν χρησιμοποιηθεί μόνο στα γυρίσματα του πιλότου της σειράς. Η σειρά έχει κάνει τεράστια επιτυχία όπου κι αν προβάλετε, οπότε δεν θα είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος επίδοξος αγοραστής.

Εμείς από την μεριά μας να πούμε «καλορίζικο» και ας μας ενημερώσει αν δει πουθενά στους διαδρόμους του σπιτιού κάποιον να κυκλοφορεί φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο bdsm κοστούμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*