Φωτογραφίες από το «Αν…» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

… και λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο γνωστός σε όλους μας Χριστόφορος Παπακαλιάτης ετοιμάζει να γυρίσει ταινία με τίτλο “Αν…” για λογαριασμό της Village, κυκλοφόρησαν στην δημοσιότητα και οι δυο μόλις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν η ταινία να ήταν ένα remake του “Η δε Γυνή να Φοβήται τον Άνδρα” αλλά τελικά, με δελτίο τύπου, η Village το διέψευσε. Σύμφωνα με αυτό:

“Το «Aν…» είναι μια ερωτική ιστορία με φόντο την Αθήνα του σήμερα και με κεντρικά θέματα τον έρωτα, και τη μοναξιά που παραμένουν στην εποχή μας δυο από τα σημαντικότερα κεφάλαια στη ζωή κάθε ανθρώπου…” και συνεχίζει “…Κεντρικοί ήρωες είναι ο Δημήτρης και η Χριστίνα, δυο άνθρωποι της σημερινής εποχής, ενώ αφηγητές αυτού του σύγχρονου παραμυθιού, δυο αγαπημένους ήρωες της παλαιότερης εποχής, τον Αντωνάκη και την Ελενίτσα. Οι ήρωες της ταινίας του Γιώργου Τζαβέλλα είναι μαζί ακόμα και μετά από 45 χρόνια, ερωτευμένοι και πιο επίκαιροι από ποτέ, οι οποίοι για χάρη της ιστορίας μας γίνονται οι δυο κεντρικοί αφηγητές που λειτουργούν σαν γέφυρα ανάμεσα στη γενιά του τότε και του τώρα…”.

“Το «Aν…» είναι μια ερωτική ιστορία με εμπόδια και ανατροπές που προκαλούνται οχι από τρίτους, αλλά από από την ίδια τη ζωή. Μια ιστορία που ξετυλίγεται σε μια από τις πιο ερωτικές, διαχρονικές και όμορφες περιοχές της Αθήνας, τη Πλάκα”.

Το κινηματογραφικό σκηνοθετικό ντεμπούτο του Παπακαλιάτη ετοιμάζεται να κάνει την έξοδο του στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Νοεμβρίου. Θα είναι άραγε καλή ή θα φωνάζουμε σε όλους “κλείσε τα μάτια”; Τις φωτογραφίες μπορείς να τις δεις παρακάτω στην gallery.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*