Η Angelina Jolie στο remake του «Murder on the Orient Express»

Σε σκηνοθεσία Kenneth Branagh

H Angelina Jolie βρίσκεται στο αρχικό στάδιο συζητήσεων για το ρόλο της στο remake του «Murder on the Orient Express» από την Fox Pictures.

Ο Kenneth Branagh θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας, όπως είχε κάνει και στα «Henry V«, «Thor» και «Cinderella» με επιτυχία, αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Ηρακλής Πουαρό.

Οι παραγωγοί της ταινίας απαρτίζονται από τους Branagh, Ridley Scott, Michael Schaefer, Aditya Sood, Simon Kinberg και Mark Gordon.

Ο Michael Green θα αναλάβει να διασκευάσει το σενάριο από την πασίγνωστη νουβέλα μυστηρίου της Agatha Christie, το οποίο κυκλοφόρησε το 1934 και αφορά τη διαλεύκανση ενός φόνου κάποιου Αμερικάνου μεγιστάνα που έγινε σε ένα ταξίδι του Orient Express τραίνου. Η πρώτη ταινία που είχε βγει το 1974 ακολουθούσε τα βήματα του Βέλγου ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό που του έχει ανατεθεί η λύση του μυστηρίου – να βρει δηλαδή ποιος από τους πολλούς επιβάτες του τραίνου είναι ο δολοφόνος. Το cast ήταν γεμάτο αστέρες του Χόλιγουντ, όπως  Albert Finney, Lauren Bacall, Ingrid Bergman, Jacqueline Bisset, Colin Blakely, Sean Connery, John Gielgud, Anthony Perkins, Vanessa Redgrave and Michael York

Η original αυτή ταινία του 1974 έκανε εισπράξεις 35 εκατομμυρίων δολλαρίων μόνο στις ΗΠΑ και ήταν υποψήφια για 6 Όσκαρ, εκ των οποίων κέρδισε ένα, αυτό του Β’ Γυναικείου Ρόλου που πήγε στην Ingrid Bergman – το τρίτο της Χρυσό Αγαλματίδιο.

 

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*