Πομπώδες αλλά εντυπωσιακό 6λεπτο κλιπ από την «Anna Karenina»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Τον προηγούμενο μήνα είδαμε ένα εντυπωσιακό trailer της νέας ταινίας του Joe Wright “Anna Karenina” βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Leo Tolstoy. Πρωταγωνιστεί η Keira Knightley στον ρόλο της ρωσίδας αριστοκράτισσας, που από ότι φαίνεται αυτούς τους ρόλους τους έχει για πάρει σερί τα τελευταία χρόνια, η οποία είναι παντρεμένη με τον Alexei Alexandrovich (Jude Law) αλλά ερωτεύεται παθιασμένα τον χαρισματικό Κόμη Vrovsky (Aaron Taylor-Johnson).

Ένα 6λεπτο κλιπ που κυκλοφόρησε από την ταινία, το οποίο προλογίζει ο ίδιος ο σκηνοθέτης, δείχνει το πόσο θεατρικά στημένη είναι. Όπως εξηγεί ο Wright, σχεδόν ολόκληρο το φιλμ γυρίστηκε μέσα σε ένα θέατρο όπου πάνω του χτίστηκαν πάνω από 100(!) σκηνές. Πάντως δεν το λες και μίνιμαλ… Σίγουρα όμως μια υποψηφιότητα για Όσκαρ σκηνογραφίας την έχει. Στο κλιπ παίρνεις μια πολλή καλή ιδέα για το πως έχει γυριστεί αλλά βλέπεις και γνωρίζεις τους κεντρικούς χαρακτήρες. Βέβαια δεν παύει να φαίνεται αρκετά πομπώδες το όλο εγχείρημα αλλά σίγουρα περιμένω να δω πως θα καταφέρει να αλλάξει τις σκηνές μέσα στο θέατρο και αν όλο αυτό θα του βγει σε καλό.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο στην Αμερική, όσο για εδώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή κάποια ημερομηνία. Δες το 6λεπτο κλιπ από την ταινία παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*