Η Anna Kendrick τραγουδά το «When I’m Gone» παρέα με ένα ποτήρι

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Η Anna Kendrick είναι από τις λίγες ηθοποιούς που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που την είδα. Η απίστευτη γοητεία της, το εξαιρετικό της ταλέντο και το μοναδικό της στυλ είναι από τα λίγα πράγματα που δεν την κάνουν να περνά απαρατήρητη. Ακόμα και στο χάος που λέγεται “Twilight Saga” η ίδια κατάφερε να αναδεχθεί και αργότερα με την ερμηνεία της στο “Up In The Air” με τον George Clooney η καριέρα εκτινάχθηκε στην κυριολεξία, χαρίζοντάς της μια υποψηφιότητα για Όσκαρ κάνοντάς τους πάντες να μιλάνε για αυτή.

Κι όχι άδικα εδώ που τα λέμε.

Πρόσφατα πρωταγωνίστησε και στο Pitch Perfect, μια ταινία η οποία δεν παίχτηκε στις ελληνικές αίθουσες, παίζοντας έναν όχι κάποιον φοβερό ρόλο, αλλά κατάφερε με το ταλέντο της να τον πάει ένα (και πολλά) βήματα παραπέρα. Μια σκηνή από την ταινία που έμεινε ήταν όταν η Anna Kendrick κάνει μια οντισιόν για να μπει στο μουσική ομάδα, τραγουδώντας το “Cups (When I’m Gone)” παρέα μόνο με ένα χάρτινο ποτήρι! Το αποτέλεσμα ήταν τόσο ωραία δοσμένο όπου αμέσως έγινε ποπ φαινόμενο. Ζητήθηκε αρκετές φορές από την ίδια, σε διάφορες συνεντεύξεις της, να επαναλάβει αυτό που έκανε στην ταινία ενώ στο YouTube μόνο υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο με άτομα να παίζουν το ίδιο κομμάτι παρέα με ένα χάρτινο ποτήρι, καθώς και οδηγίες για το πως θα μάθει κάποιος να παίζει σε αυτό τον ρυθμό.

Φυσικό και επόμενο ήταν να κυκλοφορήσει ένα μουσικό βίντεο με την ίδια την Αννα Kendrick να τραγουδά (και να παίζει με το ποτήρι της) “When I’m Gone”. Το αποτέλεσμα; Απλά υπέροχο! Απόλαυσε την παρακάτω… Και μετά ψάξε να δεις την ταινία. Θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*