Η Anne Hathaway υπό την καθοδήγηση του Steven Spielberg

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Μπορεί ο Spielberg να δήλωσε ότι δεν θα ξανακάνει ταινία δράσης αλλά ανάμεσα στα επόμενα project που έχει αναλάβει ως σκηνοθέτης είναι και η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας Robopocalypse. Η ταινία θα βασίζεται στο best seller βιβλίο επιστημονικής φαντασίας του Αμερικάνου συγγραφέα Daniel H. Wilson.

Στο βιβλίο η άνθρωποι μάχονται με την ρομποτική τεχνολογία η οποία μια μέρα αποφασίζει ότι θα θέλει να μας σκοτώσει. Η υπόθεση του βιβλίου φαίνεται ιδανική για τον Steven Spielberg που έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν στο Artificial Intelligence με τη σχέση ανθρώπων και μηχανών. Το σενάριο της ταινίας θα υπογράψει ο Drew Goddard ο οποίος έχει γράψει (μαζί με τον Joss Whedon) το σενάριο για το Cabin in the Woods όποτε καταλαβαίνετε ότι οι απαιτήσεις μας είναι πολλές ειδικά σε ένα project που είναι αμιγώς επιστημονικής φαντασίας.

Παρότι η ταινία δεν έχει πάρει επίσημα το πράσινο φως, η Anne Hathaway (που φέτος θα απολαύσουμε ενδεχομένως και με υποψηφιότητα στους Άθλιους) δήλωσε ότι θα συμμετέχει. Σύμφωνα με το περιοδικό Empire η Ann λέει στην ομάδα της ότι είναι σε διακοπές εκτός αν καλέσει ο Steven Spielberg.

Η Hathaway πάντως φαίνεται να είναι ιδανική για το ρόλο αν κρίνουμε από τις ερμηνευτικές δυνατότητες και στο παρελθόν και πιο πρόσφατα στο τρίτο μέρος του ανανεωμένου Batman.

Μαζί της θα συμπρωταγωνιστεί ο νέος Q από το Skyfall, Ben Whishaw και πιθανότατα ο Chris Hemsworth (Thor).

Αν όλα πάνε καλά τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2013.

[fbshare type=»button»] [twitter style=»horizontal» float=»left»]

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ