Η Ανν Χάθαγουει παίζει Σέξπιρ

...

Γράφει ο Παύλος Σηφάκης

Λίγες ώρες μετά τη νίκη της στις Χρυσές Σφαίρες, η Ανν Χάθαγουει έχει ήδη διαλέξει την επόμενη της ταινία, καθώς έκλεισε να πρωταγωνιστήσει σε μία μοντέρνα διασκευή της σεξπιρικής κωμωδίας «Το Ημέρωμα της Στρίγγλας». Αν ο τίτλος σας ακούγεται ελαφρώς γνώριμος, αυτό είναι επειδή το έργο του Σέξπιρ έχει διασκευαστεί και στο πρόσφατο παρελθόν, στο σχεδόν καλτ-κλάσικ πλέον «10 Things I Hate About You» με την Τζούλια Στάιλς και τον Χιθ Λέτζερ.

Το σενάριο της καινούργιας ταινίας θα το γράψει η Άμπι Μόργκαν, η οποία έγραψε πέρυσι τα σενάρια για το «Shame» του Στιβ Μακουίν και τη «Σιδηρά Κυρία» της Φιλίντα Λόιντ. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι, ενώ η διασκευή θα είναι μοντέρνα, η ταινία δε θα είναι τοποθετημένη τη σημερινή εποχή, αλλα στην Ιταλία των μέσων του 20ου αιώνα.

Η ιστορία έχει να κάνει με δύο αδερφές, την Μπιάνκα και την Κατερίνα. Η μεν Μπιάνκα είναι το αντικείμενο του πόθου για κάθε άντρα, ενώ η Κατερίνα, με την αντιδραστική συμπεριφορά της, τους απωθεί. Προκειμένου όμως να μπορέσει η Μπιάνκα να παντρευτεί, πρέπει πρώτα να παντρευτεί η Κατερίνα ως μεγαλύτερη αδερφή. Για να συμβεί αυτό, η Μπιάνκα καταστρώνει ένα σχέδιο, ώστε να βρεθεί ένας άντρας που θα καταφέρει να «ημερώσει» την Κατερίνα.

Αυτό που μένει να δούμε τώρα είναι ποιός θα είναι ο σκηνοθέτης και, φυσικά, ποιόν από τους δύο ρόλους θα ενσαρκώσει η Ανν Χάθαγουει!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ