Και δεύτερος σκηνοθέτης είδε στην Anne τη γάτα που κρύβει μέσα της!

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Τελικά η Anne Hathaway πρέπει να είναι απ’ τις πιο υποτιμημένες παρουσίες του Χόλυγουντ και επειδή το χει καταλάβει, έχει βαλθεί να μας αποδείξει το αντίθετο. Ένας ακόμα σκηνοθέτης έδωσε μια είδηση – συστατική επιστολή για την Anne και μάλιστα για μια συνεργασία που ποτέ δεν είχε. Ευτυχώς για κείνη και για μας, ο συγκεκριμένος ρόλος, της ήρθε τελικά από αλλού… Και για να μη μιλάμε άλλο με γρίφους, η Hathaway έφτασε στο τσακ να πρωταγωνιστήσει στην 4 κατά σειρά ταινία του Spiderman με τον Sam Raimi στο τιμόνι.

Όχι, τίποτα καινούργιο δεν ανακοινώθηκε. Αναφερόμαστε στο Spiderman 4 που δεν έγινε ποτέ, καθώς ο Raimi το απέρριψε σαν project, λόγω έλλειψης χρόνου. Μαθαίνουμε μετά από αρκετό καιρό λοιπόν, πως όλες οι φήμες που κυκλοφορούσαν τότε για την ανάμιξη της Hathaway στον Spiderman Νο 4 ήταν αληθινές! Σε έναν πανομοιότυπο, με αυτόν του Batman ρόλο, η Anne ήταν υποψήφια για το χαρακτήρα της Felicia Hardy ή αλλιώς Black Cat, μιας γυναικείας μορφής με στενή δερμάτινη περιβολή, που από ληστής έγινε προστάτης των αδυνάτων κατά του εγκλήματος. “… Δεν έχω δει ακόμα το Batman γιατί δουλεύω ακατάπαυστα, αλλά ακούω ότι είναι καταπληκτική (σ.σ. η Anne). Δεν εκπλήσσομαι, γιατί μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που έκανε στις auditions του Spiderman 4… “ , είπε ο Sam…

O αμερικανός σκηνοθέτης εξήγησε εκτός των άλλων και τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε τη συνέχιση της ιστορίας του ανθρώπου – αράχνη, αποκαλύπτοντας ότι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της τρίτης ταινίας και δεν είχε τον απαραίτητο διαθέσιμο χρόνο από την παραγωγή, για να δημιουργήσει αυτό που είχε κατά νου. Και αντ’ αυτού, εγένετο “The Amazing Spider-Man”…

Μιας και είναι λοιπόν η μέρα των αποκαλύψεων, μάθαμε και το λόγο για τον οποίο ο Raimi αποχώρησε από το τεράστιο project που λέγεται Warcraft. Είπε πως αρχικά δέχτηκε, με την προϋπόθεση να ξαναγραφεί το σενάριο και ενώ αρχικά συμφώνησαν Blizzard και Legendary, μετά από 9 περίπου μήνες δουλειάς, η Blizzard άσκησε βέτο και ουσιαστικά το σενάριο έπρεπε να γραφεί, ξανά απ’ την αρχή. Η δουλειά βέβαια θα γίνει, με τον ίδιο το Raimi να επικροτεί την επιλογή του Duncan Jones για τη σκηνοθετική καρέκλα.

Και όλα αυτά εν αναμονή ενός παντοδύναμου Oz και χαζεύοντας ακόμα τα παρελκόμενα των πρόσφατων Όσκαρ, με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Anne και …τα ταλέντα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ