Το πρώτο full-legth trailer του «Ant-Man» είναι εδώ

Ο μικροσκοπικός ήρωας της Marvel θα εισβάλει στις αίθουσες τον Ιούλιο

Μετά το πολύ σύντομο teaser και το teaser – trailer, η Marvel αποκάλυψε μόλις το πρώτο μεγάλου μήκους trailer για την επερχόμενη ταινία «Ant-Man» – και αν δεν είχατε ενθουσιαστεί αρκετά για τον υπερήρωα αυτόν στα εφηβικά σας χρόνια, μάλλον ήρθε η ώρα.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Paul Rudd στο ρόλο του Scott Lang (ο Ant-Man δηλαδή) και ο Michael Douglas στο ρόλο του εφευρέτη Hank Pym. O Pym ζητάει από τον Lang να είναι μέρος ενός πειράματος που συρρικνώνει τον Lang στο μέγεθος ενός μυρμηγκιού (εξ ου και ο τίτλος) – όταν φοράει μια ειδική στολή. Έτσι αποκτάει υπεράνθρωπη δύναμη και ταχύτητα και φυσικά είναι σε θέση να νικήσει οποιουσδήποτε εχθρούς αποτελούν απειλή εναντίον του. Όταν είσαι άλλωστε πολύ μικρός και ισχυρός, είσαι ταυτόχρονα κι ένας πολύ μικρός στόχος που είναι σχεδόν αδύνατο να τον χτυπήσει κανείς, έτσι δεν είναι ;

Το τρέιλερ επίσης μας δείχνει για πρώτη φορά και τον villain της ταινίας, τον λεγόμενο Yellowjacket, του οποίου οι φανς της ταινίας είχαν δει πολύ σύντομα μονάχα το κουστούμι του.

Ο σκηνοθέτης Peyton Reed δήλωσε :

«Ant-Man είναι πολύ γρήγορος, όταν αυτός είναι μικρός. Επίσης, όταν συρρικνώνεται, αυτός αυξάνει την πυκνότητα του, έτσι έχει και αυξημένη αντοχή.»  Έχει επίσης τη δυνατότητα να μιλάει και να ασκεί έλεγχο στα μυρμήγκια, γεγονός το οποίο μπορεί να μη φαίνεται σαν τη μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι τα μυρμήγκια είναι τρομερά ισχυρά και ανθεκτικά, μπορούμε να φανταστούμε ότι είναι μια αρκετά χρήσιμη και αξιόλογη ικανότητα.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Ιουλίου επομένως τσεκάρετε το τρέιλερ παρακάτω και ενθουσιαστείτε μαζί μας !

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ