Το ολοκληρωμένο trailer του “Ant-Man”

Μετά από μία "παρέλαση" αφισών και teaser trailer σε μέγεθος "μυρμηγκιού", η αναμονή έλαβε επιτέλους τέλος για το νέο καλοκαιρινό blockbuster της Marvel.

Μετά από μία “παρέλαση” αφισών και teaser trailer σε μέγεθος “μυρμηγκιού”, η αναμονή έλαβε επιτέλους τέλος για το νέο καλοκαιρινό blockbuster της Marvel. Ο λόγος φυσικά για το “Ant-Man”, που θα ντεμπουτάρει στις αμερικανικές αίθουσες τον προσεχή Ιούλιο και για το οποίο πλέον έχουμε το ολοκληρωμένο trailer.

Σε σκηνοθεσία Peyton Reed(Yes Man), το “Ant-Man” αφορά τον απατεώνα Scott Lang που με τη βοήθεια μίας υπέρ-στολής που του δίνει την ικανότητα να γίνεται μικροσκοπικός -αλλά παντοδύναμος- θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας μία ληστεία που θα σώσει τον κόσμο. Στον κεντρικό ρόλο του Lang/Ant-Man θα δούμε τον Paul Rudd, σε ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του, μετά από μία πλειάδα ρόλων σε “ασφαλείς” κωμωδίες, ενώ στην οθόνη μας θα εμφανιστούν επίσης οι Evangeline Lilly, ο Corey Stoll, ο Michael Douglas και η Hayley Atwell, μεταξύ άλλων.

Θα συνεχίσει να μονοπωλεί η Marvel το υπέρ-ηρωικό σύμπαν; Δε βλέπουμε πως μπορεί να μη τα καταφέρει.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ