Το πρώτο teaser του “Ant-Man” είναι εδώ

Το επίσημο trailer της ταινίας αναμένεται μέσα στην εβδομάδα

Αν και το πολυαναμενόμενο trailer του “Ant-Man” έχει προγραμματιστεί να κάνει την εμφάνιση του μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, πριν από μερικές ημέρες ωστόσο το στούντιο της Marvel, αποφάσισε να μας δώσει μια μικρή πρόγευση με ένα πρώτο teaser.  Η Marvel αποφάσισε να τιμήσει και αυτή με τη σειρά της, την νέα μόδα του Hollywood-ιανού marketing, παρουσιάζοντας στον ανυποψίαστο fan, ένα ακόμα teaser, το οποίο από ότι «φαίνεται», προορίζεται για έναν θεατή με υπεράνθρωπη όραση, αφού όλοι εμείς οι υπόλοιποι θα πρέπει μάλλον να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη, προκειμένου να καταλάβουμε το τι ακριβώς συμβαίνει στο λιλιπούειιο αυτό teaser. 

Την σκηνοθεσία του κινηματογραφικού ντεμπούτου του marvelικού “Ant-Man”, έχει αναλάβει ο Peyton Reed, σε ένα σενάριο των Edgar Wright και Joe Cornish, το οποίο και αναδιαμορφώθηκε από τους Adam McKay, Gabriel Ferrari και Andrew Barrer.  Στη νέα αυτή κινηματογραφική μεταφορά, ο χαρισματικός απατεώνας Scott Lang (Paul Rudd), θα πρέπει να εξοικειωθεί με την εκπληκτική του ικανότητα, να συρρικνώνεται σε μέγεθος, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την δύναμη του, και να βοηθήσει έτσι τον φίλο και μέντορα του Dr. Hank Pym (Michael Douglas), με σκοπό να προστατέψει το μυστικό πίσω από το εκπληκτικό κοστούμι του Ant-Man. Ενάντια σε ανυπέρβλητα φαινομενικά εμπόδια, το ηρωικό δίδυμο πρέπει να σχεδιάσει και να πραγματοποιήσει μια μοναδική ληστεία με σκοπό να σώσει τον κόσμο.

Το “Ant-Man” θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις σκοτεινές αίθουσες στις 17 Ιουλίου του 2015, ενώ παρακάτω μπορείς πλέον να απολαύσεις  το «full size» teaser της ταινίας.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ