Ο γιός του Cronenberg σοκάρει

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Μπορεί ο πατέρας David Cronenberg ετοιμάζεται να δει την τελευταία του ταινία με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson να κυκλοφορεί στις αμερικάνικες αίθουσες την επόμενη εβδομάδα, αλλά ο γιός του ετόίμασε την πρώτη του ταινία το Antiviral.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο μέλλον όπου ο Syd March (Caleb Landry Jones) που είναι υπάλληλος σε κλινική προμηθεύει έναντι αμοιβής τους αρρωστημένους οπαδούς των celebrities με ζωντανούς ιούς από τους οποίους οι celebrities έχουν προσβληθεί.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο περασμένο φεστιβάλ Καννών στο τμήμα ένα κάποιο βλέμμα (Un Certain Regard) και δέχτηκε ανάμεικτες κριτικές που έλεγαν κυρίως ότι ο σκηνοθέτης έχει ένα κάποιο ταλέντο στον τρόμο αλλά στερείται πολυπλοκότητας και αφηγηματικότητας που θα μπορούσαν να απογειώσουν το σενάριο αυτό.

Στην ταινία παίζουν επίσης οι Sarah Gadon (A Dangerous Method), Douglas Smith (Big Love) και Malcolm McDowell (A Clockwork Orange). Θα παιχθεί τον επόμενο μήνα στο ερχόμενο φεστιβάλ του Τορόντο. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν ο γιος θα αποδειχθεί άξιος συνεχιστής του πατέρα του όπως η Sofia του Francis Ford Coppola.

Αν αντέχετε να βλέπετε όλα τα συστατικά των ιατρικών θρίλερ όπως γάντια, επιδέσμους, βελόνες και αίμα δείτε παρακάτω το trailer

και ένα clip από την ταινία

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ