Ο Antonio Banderas πρωταγωνιστής στο “The 33”

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

Η ταινία “The 33” θα αποτελεί την επίσημη εκδοχή της συγκλονιστικής ιστορίας των 33 Χιλιανών ανθρακωρύχων που έμειναν παγιδευμένοι για 69 μέρες, σχεδόν ένα χιλιόμετρο κάτω από το έδαφος.

Πριν 3 χρόνια, το δράμα των οικογενειών 33 ανθρακωρύχων από τη Χιλή είχε γίνει πρώτο θέμα σε όλο τον πλανήτη και η πραγματικά, απίστευτη ιστορία τους, η τύχη τους μέσα στην τραγωδία και η τελική σωτηρία τους μας είχε αγγίξει όλους. Η ανάβασή τους από τον Άδη παρακολουθήθηκε ζωντανά από 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως, κάνοντας τους σύμβολο.

Ήταν επόμενο ότι θα ακολουθούσε και η μεταφορά της ιστορίας τους στον κινηματογράφο και από ότι φαίνεται η ώρα έφτασε. Μάλιστα οι πληροφορίες που μιλούσαν αρχικά για συμμετοχή του Antonio Banderas επιβεβαιώνονται. Ο παραγωγός Mike Medavoy, που έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα της ιστορίας των ανθρακωρύχων, ανακοίνωσε από τις Κάννες την έναρξη των γυρισμάτων με ένα κάστ που θα αποτελείται επίσης από τον βετεράνο  Martin Sheen(το πραγματικό του όνομα είναι Ramón Antonio Gerardo Estévez, ισπανικής καταγωγής) και τον Ξέρξη των 300, Rodrigo Santoro (τον είδαμε πρόσφατα στο «The Last Stand» με τον Arnold Schwarzenegger και θα τον ξαναδούμε στο sequel των 300). Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Patricia Riggen, δημιουργός του La Misma Luna. Ο Antonio Banderas θα υποδυθεί τον Mario Sepulveda, γνωστό και ως Super Mario, αρχηγό των εγκλωβισμένων ανθρακωρύχων, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική να τον υποδυθεί ο Ισπανός ηθοποιός.

Από την άλλη, ο Banderas, μετά την επιτυχία του La piel que habito φαίνεται ότι δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε απαιτητικούς ρόλους και θα υποδυθεί και τον Picasso στην ταινία «33 Days».

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ