Πρώτη φωτογραφία του Anthony Hopkins ως Hitchcock

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Ήδη ετοιμάζονται δυο ταινίες με θέμα τον Alfred Hitchcock. Σε μια από αυτές είναι παραγωγής Fox Searchlight και ονομάζεται “Alfred Hitchcock and the Making of Psycho”, το οποίο βασίζεται στο βιβλίο του Stephen Rebello, σε σκηνοθεσία Sacha Gervasi με τον Anthony Hopkins στον ρόλο διάσημου σκηνοθέτη και την Helen Mirren στον ρόλο της γυναίκας του Hitchcock, Alma Reville.

Πρόκειται για την σχέση που είχε ο Hitchcock με την γυναίκα του Alma ενώ η ταινία θα εξελίσσεται κατά την εποχή που ο μεγάλος αυτός σκηνοθέτης ετοίμαζε να γυρίσει το «Ψυχώ«. Η Fox Searchlight κυκλοφόρησε σήμερα και μια φωτογραφία του Hopkins ως Hitchcock με αρκετά προσθετικά και μακιγιάζ πάνω του όπου τον κάνουν να μοιάζει αρκετά με αυτόν. Λέτε να έχουμε την ανδρική έκδοση της “Σιδηράς Κυρίας” (Iron Lady);

Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν Scarlett Johansson, James D’Arcy, Jessica Biel, Michael Stuhlbarg, Toni Collette, Michael Wincott, Kurtwood Smith, Richard Portnow, Danny Huston και Ralph Macchio. Την φωτογραφία μπορείς να την δεις παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*